Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Grimaszolós kép mennyire nyerő társkeresőn?
Nem tudom miért kell ennyire komolyan venni az életet. :D Engem azok taszítanak akik túl komolyan veszik magukat, akik szerint az élet küzdelem, célok tömkelege, akik a hazug kapitalista képnek akarnak megfelelni és a konstruált nemi szerepeknek. Sokkal vonzóbb egy olyan nő aki felszabadult, nyílt, lehet vele bármiről beszélgetni, nem tartja fontosnak az előírt etiketteket és nem egy konformista.
Azért szeretek hülyülni, mert különben már teljesen begőzöltem volna. :D
Kedves kérdező, tudjuk, felelősségtudat mint olyan már senkiben nincs. Se az országa iránt, se a világ iránt, sem a társadalom iránt.
Ha az élet szar - és sokszor szar -, akkor miért is éreznénk magunkat emiatt rosszul egy kicsit, mikor el is lehet hülyéskedni az egészet. Nagyon buta vagy, ne haragudj. Vannak rossz dolgai a világnak és vannak jó dolgai. Ha a rosszakat tapasztalom, akkor nem elmenekülök az idiótaságba és number 1 priortity, hogy én jól érezzem magam, hanem kiveszem a részem a társadalomból és felelősségteljesen megpróbálok létezni.
Ez nem azt jelenti, hogy például minden vagyonod add oda az afrikai éhezőknek, de mondjuk ne pazarolj ételt, gyűjts szelektíven stb. Nem pedig, hogy akkor szarok az egészre. Amikor meg jó, mert vannak jó részei is az életnek, szép nap, feleség, játék gyerekekkel, akkor élvezni.
Miért kell komolyan venni az életet? Mert az élet nem játék. Könnyen ellehet b*szni, könnyen ellehet veszíteni, megbetegedhetsz, megölhetnek, balesetet szenvedhetsz, anyagilag csődbe mehetsz és a többi. Arról nem is beszélve kedves kérdező, mint te egy európai, igen előnyös helyzetben élsz, még úgy is, hogy ez az ország egy nagy szar. Azzal, hogy te ebből az egészből egy felelőtlen viccet csinálsz, kvázi kigúnyolod az emberiség nagy részét, aki a szegénységben tengődik, s nem azért mert önkényesen ezt választották. Tudod nekik az a problémájuk, hogy ételhez/ivóvízhez jussanak - csak hogy a legalapabb dolgokat mondjam - nem pedig, hogy milyen képet tegyenek ki egy szar társkeresőre.
Az élet küzdelem. Semmit nem fogsz ingyen kapni. Célok nélkül, a semmibe haladunk, nem is értem miért probléma az, ha egy embernek vannak céljai. Szerintem az a probléma, hogy neked nincs célod, ha nincs célod, lényegében indentitásod sincs, a te indentitásod a nagy semmi, egy zsák krumpli is lehetnél. Annak sincsenek céljai, nem harcol az életért. Elültetik, ki ássák, megeszik, kiszarják, majd eltemetik egy nagy adag új krumplival ültetéskor. Nem a hazug kapitalista képnek akarunk megfelelni - én legalább is nem -, hanem magunknak. Neked lehet nehéz magadnak megfelelni, lévén személyiségtelen vagy, így nincs magad, ez persze érthető.
Az olyan emberekkel, mint te tipikusan nem lehet semmiről beszélni, nincs fogalma semmiről (az életet nem veszem komolyan, leszarok mindent elviségből), nincsen véleménye, nincsen rálátása a dolgokra.
Azért szeretsz hülyülni, mert túl gyenge vagy, hogy elviseld a mindennapokat, és keresed a könnyebb utakat.
Egyébként kérdező, semmi baj. Te nem minket keresel, mi nem téged. Engem rohadtul nem fog zavarna, ha kiteszel egy hülye képet, ennyi erővel óvodába is vadászhatnál, ott tuti nyomják a grimaszokat és igazán felszabadultak, valószínűleg bármiről lehet velük beszélgetni. Kérdeztél, mi válaszoltunk.
Én abszult értem amit mondasz, sőt én is úgy gondolom, az előttem szóló megkeseredett valaszoloval szemben. Jobb nem is minősíteni.. bár javaslom a gyógyszer vagy kötél-módszert ha ennyire soten látod az életet, jah s kérlek kerüld az emberek társaságát bár egy épeszű ember úgyse akar veled társalogni.
Kérdező:
Az emberi kapcsolodasnak van egy modellje ami, elfogadott társadalmi mintákon alapszik. Pl, elég furcsán veszi ki magát, ha összetalálkozol egy idegen emberrel s a második mondata az, hogy a feleségével hónapok óta nem szerelmeskezdtek, mert mervedesi problémái vannak, akkor te is vágsz egy fura fejet s próbálod lerázni. De ha a legjobb barátod mondja ezt el miközben iszogattok, akkor atérzed, sőt segíteni is próbálsz. Mert van olyan mélységben a kapcsolat, hogy érdekel.
Humor fontos, sőt ha min átlagosan nézel ki de megtudod nevetettni a lányt, akkor borítékolható a siker.
Mi a baj a grimasszal? Az, hogy a humorod egyből fogja szelektálni a lányokat. Egy online platformon, neked egy dolgod van, azt a problémákkal és hibákkal teli személyt (mint mindannyiunk) olyan módon ábrázolni, hogy a legtöbb no azt gondolja, igen ez a férfi érdekel.
Mint írtam a humor fontos, de ezt fenti példában leirtakhoz képest kell alkalmazni. Mondok egy példát. Én degeszre röhögöm magam Torrente rasszista és szexista viccein, sőt haverokkal is ilyesmiken röhögünk. De nem lehet úgy kezdeni “Gyere bukj ra, yoghort ízű”. Hanem küldök egy képet amin húgom kölyök kutyái játszanak, s az egyik próbálja harapni a másikat miközben a harmadik megszeppent képet vág hozza. Cuki, és vicces. S szépen mehetnek a poénok ahogy ismerjük meg egymást Torrente irányba, ha az túl sok akkor tudom hol kell megállni.
Egyik fizikatanárom mondta, és nagyon egyet tudok érteni vele, hogy a humorhoz is kell egyfajta tudás, hogy megértse az ember, és nevetni tudjon rajta. Szóval a grimaszolós képekkel az a baj, hogy nem ismerjük a grimasz okát, célját, előzményét, körülményeit, így nem vicces. Lehet, hogy adott szituációban vicces, de ahhoz kell az adott szituáció. Vannak ismerőseim, akikkel vannak közös vicces sztorijaink, mert együtt éltük meg, de kívülállók nem fogják érteni, hogy nekünk bizonyos szavak, kifejezések, mondatok miért viccesek mindenféle magyarázat és körítés nélkül. Mi tudjuk, mire vonatkozik, aki nem élte át velünk, az nem tudja. Remélem, érthető a magyarázat, miért nincs helye egy grimasznak csak úgy egy társkereső profil fotói között.
De könyvek részleteit vagy filmek részleteit is hozhatnám példának, aki nem ismeri, az nem tudja hova tenni. Akik számára még ismeretlen vagy, az nem fogja tudni hova tenni a grimaszt.
14-es. Miről beszélsz? Gyógyszer, kötél, mikor én nekem kiegyensúlyozott életem van, még ti a "szarok mindenbe" elvvel próbáltok menekülni a valóság elől?
Milyen sötétem látom az életet? Azért látom sötéten, mert szerintem az élet, nem egy konstans boldogság? Hanem vannak rossz és jó pillanatai is? Nem csak gyerekesek vagytok, de még buták is :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!