Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
30 fölött még csinálnak ilyet pasik?
Figyelt kérdés
Paintballozni hívnám egyik ismerősöm. Nem jön be mint férfi de jó társaság. Kinevetne vagy el lehet ezt játszani egy lazább pasival?2019. márc. 26. 17:18
21/25 A kérdező kommentje:
#20 Megbántottalak?
Tanuld meg elhárítani ha pofon ér és ne agresszióval válaszolj. Vagy betegségben szenvedsz? Mozgáskorlátozottság, gyenge önbizalom, autista? De borzasztóan sajnálom, nem állt szándékomban megbántani. <3
És elhiheted nekem hogy el fog jönni velem mert kedveljük egymást.
2019. márc. 27. 07:29
22/25 anonim válasza:
Hogyne csinálnának! Én közel vagyok az 5. X-hez, de a mai napig szeretem az ilyesmiket. Ameddig nem lettem szingli, minden évben olyan helyre mentünk nyaralni, ahol volt a közelben kalandpark! Pl azt is imádom! Kicsit lasabban megy és tovább tart, mint a 20 éveseknek, de szeretem! Bár paintballozni még nem voltam, de nekem az is nagyon tetszene valószínűleg. :-)
23/25 anonim válasza:
Konkrétan hány éves az a 30 feletti? Mert én pl. majdnem 40 évesen nem lennék már vevő erre ebben a formában. Egy felületes ismeretséggel egy ellenkező neművel. Haverokkal talán. Én is laza vagyok, kicsit dumálhatunk egymással, de annyi.
24/25 A kérdező kommentje:
23as te a 12es vagy?
2019. márc. 27. 08:38
25/25 anonim válasza:
Nem, csak ugyanannyi a %. Előfordul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!