Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem sikerül pasit találnom, pedig már 20 éves vok. Igaz, van 1 barátom, de elhanyagol. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
mostanában kezdtem el kijárni a barátnőkkel, eddig kb. 1,5 évig bent gubbasztottunk a pasimmal a négy fal között, és már nagyon unom.. nincs pénze, nincs pénze.. legalabbis akkor, amikor velem kellene buliznia.. most meg keddre megbeszélte vmi haverjával, h mennek billiárdozni, mert jön annak a csaja, és h menjek én is. pedig a bulikon én semmit nem kérek tőle, ilyent, h pia, belépő, stb. és mégis.. közben meg annyira vágyom vki újra, de olyan, mintha eltűntek volna a rendes pasik.. :S2010. júl. 4. 00:28
11/13 anonim válasza:
Tudod, ha rendes kapcsoaltban vagy valakivel, lehet úgy is programokat szervezni, hogy egy vasad sincs. Nem csak a diszkókban meg a Baccardi-partykon van élet.
Mellesleg ha másfél éve elhanyagol, akkor miért vagy még mindig mellette?
12/13 anonim válasza:
mi is iylenek leszünk 1 év múlva.
13/13 A kérdező kommentje:
igen, én is ezt mondtam neki, de tod, néha kellenek ezek a fizetősebb partik is, mert abból se állhat 1 kapcs., h csak szex, és séta.. szinházba elmegyünk néha, de akkor én fizetem a jegyeket. :S
2010. júl. 4. 22:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!