Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok/ nők nektek mi a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok/ nők nektek mi a fontosabb egy férfiben? Melyik férfitípust választanátok?

Figyelt kérdés

Tapasztalataim szerint 2 jellegzetes férfitípus van, aminek persze a keveséke lenne a legtökéletesebb, de én olyat még soha nem láttam, tapasztaltam.

Az egyik a macsósabb férfia, akinek határozott elképzelései vannak, álltalában sokra is viszi, mindenhol jól megállja a helyét,mindenkivel értelmesen el tud beszélgetni, minden témához okosan hozzá tud szólni, kommunikatív, nyitott és fel lehet rá nézni. Viszont a romantikához nem igen ért, vagy inkább nem olyan fontos neki, nem mindig olyan kifinomultan kedves egy nőhöz, nehezebb bennük megbízni, és sokkal nagyobb esélyel flörtölgetne más lányokkal.

A másik típus egy visszahúzódóbb, kevésbé nyitott és talpraesett férfi, álltalában nincsenek olyan nagy álmai, tervei, nem is tud minden témához hozzászólni, mindenkivel jól megtalálni a közös hangot az előző típussal szemben, álltalában nem belőlük lesz a nagymenő üzletember, nem annyira lehet rájuk felnézni.Viszont nagyon kedves, jólelkű, érzelmesebb és romantikus, sugárzik belőle hogy nagyon szeret téged, lehozná neked a csillagokat is.Bármikor meglep egy gyönyörű üzenettel vagy rózsával, nagyon mélyen ki tudja felejzni érzelmeit, bújósabb típus, akiben 100%ig meg lehet bízni minden körülmény között.

Szóval a kérdésem az lenne ki melyik típust preferálja, vagy pereferálná jobban nagyon kíványcsi vagyok.

( azt légyszi most mellőzzük hogy a kettő mixét, mert nagyon szerencsés az aki olyat talál, de szerintem az nagyon ritka).

19/L

2019. márc. 25. 20:05
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Persze, a világ meg fekete - fehér... Nyilván. -.- Ennél egy fokkal árnyaltabb a kép de majd ha rendesen elkezdted az életed rájössz magad is. 25 éves korodban térjünk vissza a kérdésre.
2019. márc. 25. 20:58
 12/14 anonim ***** válasza:

Srác vagyok és elmondom hogy nagyon ritka az ilyen ember amiket te felsoroltál nincs ilyen! Ezeknek az árnyalatai vannak pl lehet attól meg valaki visszahúzódó és sikeres pl programozók, könyvelő stb meg attól meg egy visszahúzódó srac nem biztos hogy érti a romantikat ahogy egy macsó is érheti meg ilyen nincs hogy valaki minden témában ott van! Van olyan hogy tág érdeklődési kor de olyan hogy minden az nincs! Meg olyan is van hogy nagy dumas menő de közben meg pancser! (Általában ilyenből van sok...)

Eskü ez olyan mint ha egy szerep játékban előre elkészített karaktert lehetne csak választani

És igen lany létedre neked tudnod kellene melyiket preferálnád jobban!

De lényegtelen mert ez változó nem csak ez van hogy most valaki intro/extra-vertált személyű meg ez általában hangulattól is függ az emberek valamikor csendes mert elmélkedik vagy rossz napja van valamikor meg hangos mert jol érzi magat vagy csak mert ilyen kedve van

2019. márc. 25. 21:11
 13/14 anonim ***** válasza:
38%
Ez elsővel szexelnek, a második pedig 30 után eltartónak jó családalapításra, általában ez szokott a nőknél az alapmodell lenni.
2019. márc. 25. 21:19
 14/14 anonim ***** válasza:

Az, hogy lehozza neked a csillagokat és romantikus típus pont, hogy az első típusra igazabb. A félénkebb, visszahúzódó férfiak félnek mindentől. 0 önbizalommal meg talpraesettséggel baromi nehéz romantikusnak lenni vagy egy normális párkapcsolatot fenntartani.

Azok a férfiak viszont akik tisztában vannak önmagukkal, mernek lépni, sikeresek sokkal érzelmesebbek is és sokkal inkább ki tudják ezt fejezni. Soha nem találkoztam még olyan férfival, aki a második típusba tartozik és ne lett volna tele komplexusokkal meg elfojtott gyűlölettel. Talán próbálkozik egy kis ideig, de nagyon hamar hagyják a kapcsolatot kihülni.

Az első típusról persze, nem gondolnád és nem is mondod meg, hogy ezerszer romantikusabb alkat. Minek is bizonygatná ezt bárkinek a párján kívül?

2019. márc. 25. 23:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!