Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Eltitkolnád párkapcsolatban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Eltitkolnád párkapcsolatban ezt vagy inkább nem? N

Figyelt kérdés

Számomra ez elég kényes dolog,úgyhogy soha egyetlenegy embernek se mondtam el ezt mikor együtt voltam valakivel.Pár éve úgy vettem észre az államon,ajkam felett mintha sötétebb szőrszálak lennének.Na aztán nagyon gyorsan elkezdtem szedegetni csipesszel.Az lett az eredménye,hogy mintha sok megerősödött volna ezáltal,így aztán most szedegetem minden nap csipesszel a megerősödött szálakat,ez kb. 5 perc naponta,ehhez fény kell,nem jó a fürdőszoba(rendesen kiszedegetem,tehát nem tépem).

Ha 1 nap kimaradna,látszana azért.Intim dolognak tartom ezt,nem igazán szeretném ezt megosztani mással.De mi van akkor ha valakivel összeházasodok,együtt élünk.Ez még oké .De ha szülök egy gyereket,és pár napig kórházban vagyok,kijönnek úgy a szőrszálak pl. az államon amiről eddig a pasi nem is tudott,mit csináljak ?

2019. márc. 23. 22:24
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
27%
Miért van olyan érzésem, hogy te írtad ki a seggpiszkálós kérdést is? Mennyi bajod van neked... :D
2019. márc. 23. 23:08
 12/20 anonim ***** válasza:
10%
Szakállas nő. LOL
2019. márc. 23. 23:12
 13/20 anonim ***** válasza:
58%

Nem a szedestol erősödött meg.

Első körben en kérnek egy hormonvizsgalatot.

Amúgy nem kell elmondani.

2019. márc. 23. 23:24
 14/20 anonim ***** válasza:
54%

Azért 2019-ben illő lenne már tudni, hogy a szőr eltávolítása nem dúsítja azt. Pontosan, a borotválástól sem lesz se erősebb, se dúsabb a szőrzeted...sehol.

Amennyiben erősödik a szőrzeted, akkor annak hormon okai vannak.

2019. márc. 23. 23:59
 15/20 anonim ***** válasza:
16%
13-14 evesen meg nagyon nem parkapcsolaypn kellene gondolkoznod. Hasznald ki a gyerekkorodat :)).
2019. márc. 24. 09:00
 16/20 anonim ***** válasza:
21%

Olvasva itt a válaszokat egyedül a 9-es válaszoló írt normális kommentet. Miért kellett ennyire lepontozni őt is? Akkor miért vártok válaszokat ha mindre a pirosat nyomjátok?

Aki jó szándékból ír azt sem értékeli senki.

2019. márc. 24. 11:42
 17/20 anonim ***** válasza:
40%
#16: Én írtam azt a kommentet. Köszi a véleményed. :) Valóban segíteni akartam akár az àltalam írt termékkel. Úgy látszik sokak szerint nem hasznos ez a válasz. Àltalában csak olyan kérdések alà írok,ahova érdemben hozzá tudok szólni. Rosszindulatú sem szoktam lenni. De valóban, kezdek leszokni inkább teljesen a segítségnyújtásról,mert semmi értelme. :) Szép napot!
2019. márc. 24. 13:28
 18/20 A kérdező kommentje:
A segítő válaszokat köszönöm,a többi nem érdekel.
2019. márc. 24. 18:35
 19/20 anonim ***** válasza:
0%
Sok agybeteg :D Éljétek tovább a szànalmas életeteket és nyomkodjátok a pirosat. Ennyi életetek van :)
2019. márc. 24. 18:38
 20/20 anonim ***** válasza:
0%

Mondjuk ne azzal kezd az első randin, hogy “heló szőrös az állam”, nyilván máig nem biztos, vagy nem költöztök össze, addig nem fogja észrevenni, mert nincs veled. Ha meg már ott tart a kapcsolat, hogy összeköltöztök, akkor meg már pont nem fogja érdekelni.

Egyébként én is kérnék egy hormonvizsgálatot, az marhaság, hogy a szőrkiszedéstől erősödik meg a szőr.

Minden nő szőrős, mindenhol (is). :D sőt minden nőnek vannak szőrök az állán, van akinek jobban van akinek pihés. Az én vőlegényem egyszer még a “randi időszakban” elkísért kozmetikushoz, ahol csak egy függönnyel volt elválasztva a történet köztem és közte. Beszélgettünk hármasban stb, minden oké, egészen addig amíg a kozmetikus meg nem kérdezte, hogy a bajszomat is szeretném kiszedetni? Én meg köpni nyelni nem tudtam :D főleg hogy van kb 8-10 száll összesen a két oldalon ami pihés 😂😂👏🏻🙈 köszi kozmetikus :D

Azóta is röhögünk rajta.

2019. márc. 25. 13:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!