Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért jó ha már sok barátnője...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért jó ha már sok barátnője volt valakinek?

Figyelt kérdés

2019. márc. 23. 21:54
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Szerintem ez nem jó, könnyebb akkor, ha kevés embert kellett elengedni.
2019. márc. 23. 21:58
 2/12 anonim ***** válasza:
52%
Mert az illető elég tapasztalatot gyűjtött és tudja, hogy mit kell nyújtania.
2019. márc. 23. 22:39
 3/12 anonim ***** válasza:
17%

A párkapcsolati tapasztalat nagyon fontos. Nem lehet nélküle komoly, hosszú távú kapcsolatot kialakítani. Először is már eleve párkeresésnél fontos, hogy tudd, milyen ember való hozzád. Ezt csak úgy fogod megtudni, hogy összejössz pár olyan emberrel, akik nem igazán valók hozzád (vagy éppen olyannal aki pont hozzád való).

Másrészt egy kapcsolat kihoz az emberből egy csomó olyan defektet és rossz tulajdonságot, amiről mondjuk addig nem is tudta, hogy vannak neki. Ezeket pedig ki kell javítani ha normális kapcsolatot akar. Úgymond el kell rontani pár kapcsolatot ezekkel a hibákkal ahhoz, hogy ki tudja őket javítani magában az ember. Én például mint kiderült nagyon szeret és figyelemhiányos ember lettem, aki teljesen bepánikol ha a párja mással foglalkozik. Ez soha nem jött elő addig, amíg nem volt kapcsolatom. Se barátságokban, se egyéb emberi kapcsolatokban. Ráment 2 kapcsolatom mire tudtam ezeken változtatni.

Ami szintén fontos, hogy vannak problémák, amik minden párkapcsolatban szinte előjönnek. Sokkal könnyebb úgy fenntartani egy párkapcsolatot, ha már megtanultad hogyan kell ezeket kezelni. Azokat a problémákat, amik mondjuk az első 2 kapcsolatomban problémát jelentettek a jelenlegiben már 2 mondattal elintézem.

Nagyon nagyon fontos a tapasztalat ahhoz, hogy valaki ki tudon alakítani egy hosszútávú kapcsolatot. Egyszerűen vannak dolgok amiket meg kell tanulnod, ki kell tapasztalnod. De ez a tapasztalási folyamat nagyon el tudja rontani a kapcsolatot, tehát az a kapcsolatod amiben ezeket megtanulod valószínűleg tönkremegy. Ezért fontos, hogy az embernek legyen néhány kapcsolata mire talál egy olyan embert, akivel leéli az életét. Persze van akinek elég egy kapcsolat ahhoz, hogy kijavítsa a hibáit és megtanulja kezelni a problémákat, van akinek kell hozzá akár 5-6 kapcsolat is.

2019. márc. 23. 22:55
 4/12 anonim ***** válasza:
0%
nem feltétlenül jó ez olyan mint ha éveket pazarolnál el! mivel ezek a kapcsolatok nem működtek
2019. márc. 23. 23:16
 5/12 anonim ***** válasza:
Ez csak annak pazarlás, akinek 0 képessége van a fejlődésre. Szerintem ez nagyon hülye hozzáállás. Volt egy kapcsolatod, valaki szeretett téged és csomót fejlődtél miatta meg tanultál a kapcsolatból. Semmi nem fejleszti ennyire egy ember személyiségét. Ez hol időpocsékolás?
2019. márc. 23. 23:17
 6/12 anonim ***** válasza:

az hogy akit egykor szerettél azt már valószínűleg utálod vagy ha nem is de már nem akarod soha többet látni meg hiába az a sok fejlődés ha újból és újból rossz személyt találsz meg (ebben hol is van a fejlődés? meg minden egyes emberi kapcsolat fejleszti az embert nem csak a párkapcsolat meg azért az ember lényegét nem lehet megváltoztatni vagy fejleszteni 1-2 aproság az ami fejlődik de aki már alapból olyan nevelést kap hogy a nőkkel hogyan kell bánni az már keveset fog tanulni

a szex nos azt meg mindenki más hogy szereti aki béna az ágyban az meg mindig is az lesz

2019. márc. 23. 23:32
 7/12 anonim ***** válasza:

#6: Egyik exem sem utálom, egy részükkel tartom a kapcsolatot és simán találkoznék minden rosszindulat nélkül bármelyikükkel.

Amit meg leírtál, az pont az ellenkező logikája annak, amiről szól a dolog: Te azt írod, hogyha sorozatosan sikertelenül választott valaki, akkor abból nem tanuld. Öhm... Miért ne tanult volna? Ha járok 100 csajjal, másfélék, majd rájövök, hogy a 101. féle illik hozzám, akkor nem érte meg és nem tanultam semmit?

Az meg teljesen abszurd, hogy szerinted nem tud jobban bánni a nőkkel az, akinek több velük a tapasztalata. Szerintem nyugodtan leülhetnél pár sráccal beszélgetni. Elég sokat tudnának mesélni, hogy az első pár alkalomnál, randinál, lánynál milyen bénázásokat nyomtak. Én is. Később minden kapcsolatomból tanultam valamit. Pedig nálam még azt sem lehet mondani, hogy sok lányról lenne szó...

2019. márc. 23. 23:37
 8/12 A kérdező kommentje:
Szerintem kizárólag azért jó, mert már tudják, hogy milyen nőktől kell óvakodni.
2019. márc. 24. 08:34
 9/12 anonim ***** válasza:
Szerintem inkább a kapcsolatok minősége, nem a mennyisége mérvadó. Nincs előrébb az, akinek 5826492 barátnője volt 30 éves koráig úgy, hogy az összes kibaxta 2 hét után, mert mondjuk egy irigy, erőszakos, utolsó sz.r ember mint az, akinek mondjuk 1-2 komoly, hosszú kapcsolata volt/van, ahol már évek óta megvan az összhang és tök jól elvannak egymással.
2019. márc. 24. 09:30
 10/12 anonim ***** válasza:
Hát igen 7-es ugy okoskodsz ahogy akarsz meg van mindkettőnknek a véleménye azt ennyi te szerinted igy jó en szerintem meg igy jó...
2019. márc. 24. 10:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!