Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy tegyem túl magam ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy tegyem túl magam ha a volt párom újra keresett, hitegetett és rá egy hétre barátnője lett?

Figyelt kérdés

Szakítottunk 4 hónapja,újra felvette a kapcsolatot velem, érdeklődött van e valakim,elismerte hibázott ő is, és már úgy tűnt újra van esély, de megláttam, hogy van valakije.

Nagyon össze törtem, mert én bevallottam neki, hogy nem múlt el iránta a szerelem de szeretném ha elmúlna, mert ő azért szakított velem, mert szerinte nem illettünk...

Tudom gyerekes ki töröltem mindenhonnan ne lássam de olyan nehéz, főleg, hogy most itthon kell töltsem az időmet még jó sokáig(munka miatt és egészségügyileg se vagyok jól)..

Nagyon össze zavart pedig azon voltam felejtsem, találkoztam mással is,ismerkedtem(persze folyton rá gondoltam) és akkor ő megtudta és újra keresett stb.

Most nincs senkim, mindig őt akartam és miatta nem akartam senkit és olyan rossz érzés neki sikerült tovább lépni,mikor azt mondta neki se múlt el...

2019. febr. 17. 17:52
 1/1 anonim ***** válasza:

Ezek után még mi a kérdés? Nem őt szereted, hanem azt az érzést ott magadban. Mégis, mit szeretsz benne? Tetszik külsőleg, oké. Azonkívül? több száz értékes férfi van még aki szeretetet, törődést tudna adni. Ne vedd már el az esélyt magadtól azzal, hogy a sebeidet nyalogatod.

Apropó, a szakítás módja pedig sérti a nőiességedet, pontosan ezért tepersz utána. Nem kellesz neki, ezt már előzőleg ki is mondta, most meg már új nője is van. Ezért nem is értem, mire vársz még...

Szerelem? Hagyjuk már, neked most csak az egód parancsol. Hahóóó! Ébresztő!!! Van élet a Földön! :)

2019. febr. 17. 18:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!