Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tinderen lehet csak barátkozni is szex nélkül?
azt itt is lehet... van egy két normális a sok idióta közt :)
de én nem vagyok normális!
Tinderen???
Nem azért megyek a henteshez hogy zöldségeket vegyek. Ott a férfiak 99%-a vagy szexelni akar vagy szexelni akar.
Ha ismerkedni akarsz, jobban ajánlom a fórumokat. A gyakorikerdesek.hu-t annyira nem. :D
Nem igazán. Nem arra lett kitalálva. Ha kiírod az adatlapodra akkor is bepróbálkoznak és dobbantanak amint rájönnek, hogy tényleg csak barátkozni akarsz.
Nekem lett onnan egy haverom, rendes ismerkedésnek indult de rájöttünk, hogy mégsem tetszünk egymásnak. Barátok maradtunk. A fennlévő emberek 99,9%-a szex/kapcsolat céljából van fent.
De férfiak esetében is inkább szex a cél. Volt aki állítólag kapcsolatot keresett de csak az lett volna neki jó, ha hozzá megyek fel kávézni. Köszöntem de nem éltem a lehetőséggel. Ha kapcsolatot akar beszéljünk meg normális találkát, ha csak dugni akkor meg legyen egyenes és ne fussunk fölös köröket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!