Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem csókoltam meg a harmadik randin sem. Végzeteset hibáztam? 17F
Sziasztok... :(
Nem csókoltam meg a harmadik randinkon... :,( És most úgy érzem, hogy ez volt életem eddigi egyik legnagyobb hibája és most ritka sz.rul érzem magam... :( Tudom, hogy meg kellett volna csókolnom a végén, DE NEM TUDTAM, MIT TEGYEK!!!! Öszzezavarodtam!!! :,( Még nem csókolóztam és összezavarodtam a végén... A lány ugyan megigérte a vége elött hogy jön majd egy negyedikre, de nem tudom hogy most HIBÁZTAM-E?????? Mondték, hogy azt az ember érzi, ha kell a csók, de én, én... Összezavarodtam és nem tudtam mit tegyek!!!!!!! :,( A Margit-szigeten voltunk sétállni és hazáigkísértem... Mélységesen csalódtam magamban és teljesen padlón vagyok!!!! Mindenki bátorított hogy csókoljam meg, DE EGYSZERŰEN NEM MENT!!!! Pedig imádom a lányt!!!!!!!! És a csókra mindennél jobban vágytam!!! Ki lehet még legközelebb javítanom ezt a hibát??? Vagy nem és jobb is, ha felhagyok a csajozással... ITT VOLT A NAGY LEHETŐSÉG ÉS NEM TUDTAM MIT KELL TENNEM! Megcsókoljam vagy ne, nem tudtam dönteni!!! :,(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!