Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fog ez változni? Szóval ez a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fog ez változni? Szóval ez a helyzet változik majd az egyetem alatt?

Figyelt kérdés
ha középsuliban nem volt barátom, nem voltam igazán társaság középpontja-emberke, nem vagyok túlságosan népszerű, de sokan ismernek, vannak barátaim, de sokszor mindenkinek megvan a maga kis programja ( mert talán jobban szeretek koncertre járni, mint tucc-tucc zenére rázni magam), éés ilyenkor nagyon szerencsétlennek érzem magam meg magányosnak, holott lehet, ha más is van így, csak ő épp nem fogja fel ilyen tragikusan a dolgokat ... de emellett sokan ismernek, sok srác szeretett volna már többet (csak én talán túl válogatós vagyok), többé-kevésbé elégedett vagyok magammal (nagyjából szépnek látom magam, nincs rajtam felesleg sem,..) SZÓVAL EZ A HELYZET VÁLTOZIK MAJD AZ EGYETEM ALATT (kérdőjel) ( azt hallottam,hogy aki nem volt népszerű középsuliban, egyetemen az lesz, mert végül is nagyjából új társaság és úgy ismerteted meg magad az emberekkel mint aki vicces, szórakoztató. Ez alatt nem azt értem, hogy erőltetetten másnak mutatod magad, mint ami vagy, hisz az úgyis rövid időn belül kiderül, hogy nem az vagy, akinek mutatod magad.. csak változtatsz magadon picit... ) nem tudom, mennyire érthető, kérlek próbálj meg rá válaszolni- normálisan - : )
2010. júl. 3. 18:56
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Én középsuliban népszerű voltam. A 4 évből az elsőben nem volt barátom, utána lett egy 4 hónapig, majd utána egy másik 3 évig, és még azután is tartott kicsit, miután elballagtam. Ettől függetlenül a fiúk körében is népszerű voltam (bár nem voltam olyan tipikus plázapics@, volt is, van is rajtam egy kis felesleg, az arcomon is van 1-2 hiba szerintem, de mégis népszerű voltam). Elballagtam, az egyetemen is első héten szerintem én ismerkedtem össze a szaktársakkal, csoporttársakkal a leghamarabb, az első pár hónapban faltam a pasikat (flört szintjén), aztán jöttek a bajok. Olyan osztályba kerültem, ahol rajtam kívül 1 ember volt, aki helyi. A többi bejárós, kolis... Ilyenekkel nem nagyon lehet elmenni bulizni, szórakozni, csak órákon, esetleg órák után találkozni. Nekik megvan a maguk megszokott társasága otthon, ahol várják őket, és hétvégente eljárkálnak. Nekem is megmaradt itthon a társaságom, akikkel eljártam. Szóval így, ebben a helyzetben nehéz lett volna összeegyeztetni a dolgokat. De szerintem ez a "népszerűség" dolog nem ettől függ. Mert ettől függetlenül, mégis ha meghallják a nevem, azonnal tudják kiről van szó. Nem kell ahhoz nagy partyarcnak lenni (én sem vagyok), meg kirívóan viselkedni, öltözködni (én sem szoktam). Szerintem ez annál mélyebb dolog, személyiség, közvetlenség, viselkedésről szól... 21/L
2010. júl. 5. 10:52
 12/14 anonim ***** válasza:
egyetemen népszerü lehetsz, csak nem biztos, hogy olyan emberek közt, akik közt szeretnél.pl vedd figyelembe, hogy egyetemen már sokkal nagyobb a veszélye, hogy azonos nemüek közé leszel zárva, és ha olyan nehéz az iskola (=tehát valami hasznos szakmát tanulsz) akkor esélyed nem lesz kitörni a fogságodból.bár kislányoknak könnyebb valamennyire.
2010. júl. 5. 11:15
 13/14 anonim ***** válasza:
valtozhat is meg nem is.Ez csak toled fugg.
2010. júl. 5. 11:33
 14/14 anonim ***** válasza:
de azért elég megalázó, hogy ilyen egyszerü elemi dolgok miatt kell szerencsétlennek kidolgoznia a lelkét, még az iksola mellett is!!! nem tudom mit szólnának a kis taknyos tinik, hogyha nem lóghatnának gimiből, meg olyan jó vasszigorral fognák öket otthon meg az iskolában is.aztán majd mehetnének partizni, ha lenne hozzá erejük!
2010. júl. 5. 11:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!