Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért változik meg az ízlésem?
Figyelt kérdés
Régebben csak a fekete, meg a barna hajú lányok tetszettek, szóval a sötét hajúak. És most kb 1-2 hónapja egyre jobban kezdenek tetszeni a szőke hajú lányok is. Pedig régen egyáltalán nem tetszettek.
Mi ennek az oka?
2011. júl. 27. 20:43
2/5 anonim válasza:
Az embernek változik az ízlése. Régebben kemény rockernek számítottam, ma már meg se bírom hallgatni némelyik olyan számot... :D
3/5 anonim válasza:
milyen nagy problémák vannak az életben... Kérdező, ki nem sz.arja le, hogy milyen lányok tetszenek neked?
4/5 anonim válasza:
Édesanyádnak, vagy egy közeli rokonodnak, aki nőnemű, és nevelt, milyen színű a haja?
5/5 anonim válasza:
Én régen odavoltam a rasztahajért. De valami elképesztő módon. Most meg elég bizarrnak találom. :D
Van ilyen, az ember változik. :)
20L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!