Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mitől van az, hogy ha megkívánom a páromat és nincs szex, akkor görcsöl a hasam alja?
Van, hogy 2 napig is görcsöl! Nagyon zavaró!
A neten próbáltam utána nézni, de semmit nem ír ilyesmiről! Jó lenne, ha valaki megtudná mondani és azt is, hogy mit csináljak vele? Normális válaszokat várok! Köszönöm!
Az egyik lehetséges oka, hogy a szexuális izgalom alhasi vérbőséget okoz, ami az orgazmus után oldódik, megszűnik.
Úgy viszont, hogy ha felizgulsz, de nem jutsz el az orgazmusig, meg tud maradni ez a kellemetlen, enyhe menstruációs görcshöz hasonló érzés, akár órákon keresztül.
Ilyen nekem is volt régebben nem egyszer - olvastam is róla annak idején, - de hogy két napig tartson, az azért irreálisan sok időnek tűnik, szerintem érdemes lenne nőgyógyászt megkérdezned róla.
A ciklusod során bármikor előfordul ez, vagy inkább csak akkor, mikor már pár nappal a menstruáció kezdete előtt vagy?
"Az egyik lehetséges oka, hogy a szexuális izgalom alhasi vérbőséget okoz, ami az orgazmus után oldódik, megszűnik"
Én is erre tippelek, illetve valóan túl hosszúnak tűnik a 2 napos fájdalom.
Egy biztos, a rendszeres kielégületlenség okozhat eü panaszokat.
"Egy biztos, a rendszeres kielégületlenség okozhat eü panaszokat."
Ez a női lakosság több, mint fele.
Köszönöm a normális válaszokat!
Sajnos a problémám azóta is fennáll!
Az a gond, hogy én sokkal sűrűbben szeretnék szexelni, mint a párom. Sajnos nagyon sokat gondolok a szexre, őt meg nem nagyon érdekli hét közben, csakis hétvégén,ugyanis hét közben dolgozik és mindig fáradt. Az a baj, hogy nekem már 1-2 nap után görcsöl a hasam alja! Nagyon rossz! Még mindig nem tudom, hogy mitől múlna ez el! Szeretnék "normális" lenni, hogy ne mindig a szex járjon az eszembe, mert sajnos befolyásolja a mindennapjaimat is! Hogy szokhatnék le róla? Félek, hogy rámegy a kapcsolatom is, mert mindig vita van miatta. Voltam dokinál, mindent rendben talált. Csak közben én meg megbondulok a szexhiánytól! :(
Mikor fog már csökkenni a libidóm? Már elmúltam 40 éves...
Nem szoktál maszturbálni? Nyilván az lenne az ideális, hogyha a párod elégítene ki, de sajnos lehetséges, hogy néha magadnak kell.
Én is állandóan a szexre gondolok, naponta kétszer csinálnám és nő vagyok. Szerintem ezzel nincs semmi probléma, te is teljesen normális vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!