Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mitől van az, hogy ha megkíván...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mitől van az, hogy ha megkívánom a páromat és nincs szex, akkor görcsöl a hasam alja?

Figyelt kérdés

Van, hogy 2 napig is görcsöl! Nagyon zavaró!

A neten próbáltam utána nézni, de semmit nem ír ilyesmiről! Jó lenne, ha valaki megtudná mondani és azt is, hogy mit csináljak vele? Normális válaszokat várok! Köszönöm!

#szex #has #görcs #megkívánom
2019. márc. 21. 00:31
 1/9 A kérdező kommentje:
Bocsi, elfelejtettem oda írni : Nő vagyok.
2019. márc. 21. 00:36
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Az egyik lehetséges oka, hogy a szexuális izgalom alhasi vérbőséget okoz, ami az orgazmus után oldódik, megszűnik.

Úgy viszont, hogy ha felizgulsz, de nem jutsz el az orgazmusig, meg tud maradni ez a kellemetlen, enyhe menstruációs görcshöz hasonló érzés, akár órákon keresztül.

Ilyen nekem is volt régebben nem egyszer - olvastam is róla annak idején, - de hogy két napig tartson, az azért irreálisan sok időnek tűnik, szerintem érdemes lenne nőgyógyászt megkérdezned róla.

A ciklusod során bármikor előfordul ez, vagy inkább csak akkor, mikor már pár nappal a menstruáció kezdete előtt vagy?

2019. márc. 21. 00:53
 3/9 anonim ***** válasza:
Nekem is fáj, ha nagyon ki vagyok éhezve.
2019. márc. 21. 07:23
 4/9 anonim ***** válasza:
64%

"Az egyik lehetséges oka, hogy a szexuális izgalom alhasi vérbőséget okoz, ami az orgazmus után oldódik, megszűnik"

Én is erre tippelek, illetve valóan túl hosszúnak tűnik a 2 napos fájdalom.

Egy biztos, a rendszeres kielégületlenség okozhat eü panaszokat.

2019. márc. 21. 07:42
 5/9 anonim ***** válasza:
Szia, én is szoktam ezt tapasztalni, nekem is eltart olykor két napig, biztosan a vérbőség meg a hormonok. Párom (férfi) is szokta ezt tapasztalni, ha nem szexeltünk egy ideje. Neki is feszít a hasa alja.
2019. márc. 21. 08:39
 6/9 anonim ***** válasza:
67%

"Egy biztos, a rendszeres kielégületlenség okozhat eü panaszokat."

Ez a női lakosság több, mint fele.

2019. márc. 21. 09:35
 7/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm a normális válaszokat!

Sajnos a problémám azóta is fennáll!

Az a gond, hogy én sokkal sűrűbben szeretnék szexelni, mint a párom. Sajnos nagyon sokat gondolok a szexre, őt meg nem nagyon érdekli hét közben, csakis hétvégén,ugyanis hét közben dolgozik és mindig fáradt. Az a baj, hogy nekem már 1-2 nap után görcsöl a hasam alja! Nagyon rossz! Még mindig nem tudom, hogy mitől múlna ez el! Szeretnék "normális" lenni, hogy ne mindig a szex járjon az eszembe, mert sajnos befolyásolja a mindennapjaimat is! Hogy szokhatnék le róla? Félek, hogy rámegy a kapcsolatom is, mert mindig vita van miatta. Voltam dokinál, mindent rendben talált. Csak közben én meg megbondulok a szexhiánytól! :(

Mikor fog már csökkenni a libidóm? Már elmúltam 40 éves...

2019. nov. 18. 20:46
 8/9 anonim ***** válasza:

Nem szoktál maszturbálni? Nyilván az lenne az ideális, hogyha a párod elégítene ki, de sajnos lehetséges, hogy néha magadnak kell.

Én is állandóan a szexre gondolok, naponta kétszer csinálnám és nő vagyok. Szerintem ezzel nincs semmi probléma, te is teljesen normális vagy.

2019. nov. 21. 08:25
 9/9 A kérdező kommentje:
De, néha szoktam maszturbálni, de attól rossz kedvem lesz és lelkiismeret furdalásom. És nem magamra vágyom, hanem a páromra! Soha nem éreztem még ilyen erős vonzalmat senki iránt. Már 4 éve együtt vagyunk, de még mindig teljesen oda vagyok érte! Előtte több, mint 20 évig férjnél voltam. Soha nem volt ilyen. Már a kezdetektől ritkán szexeltünk és 2 év után beálltunk havi 1 - re. Soha nem volt probléma belőle! De most nem tudom mi van velem! Soha nem volt ilyen! Megbolondulok! Ha ez a normális, akkor eddig nem voltam az? :)
2019. nov. 21. 14:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!