Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek erről? (Nős...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek erről? (Nős férfi és fiatal nő közötti barátság. Tovább lent)

Figyelt kérdés

12 év korkülönbség a férfi javára, aki nős és vannak gyerekei. Pár hónapja ismerjük egymást, kb mindennap kommunikálunk valamilyen formában. Sokáig abszolút barátinak tekintettem a kapcsolatunk, de aztán a találkozások alkalmával kiderült, hogy eléggé vonzódunk egymáshoz. Kettesben csak egyszer találkoztunk (véletlenül alakult így), eléggé élveztük azt a szituációt. Egy ideje beszélünk róla, hogy elmegyünk majd kettesben inni (olyan nagybeszélgetős, kiadjuk a gőzt típusú ivászat lesz, nem egy-két pohár bor).

Most ott tartok, hogy nem tudom hová tenni ezt a dolgot. A felesége nyilván nem tud erről, mint ahogy valószínűleg arról sem, hogy mi jóban vagyunk. Nem szokott a házasságáról beszélni, de tudom, hogy korábban voltak problémák. És kicsit tartok tőle, hogy ha iszunk, mi fog kisülni a szituációból, amikor feloldódnak a gátlások.

Így külső olvasatra ebből mi jön be? Furcsa ez a szituáció, vagy lehet rá azt mondani, hogy ez bőven belefér a barátság kategóriába? Elég árnyalt ez az egész, még nekem is.

2019. márc. 20. 22:50
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
46%

Talán csak azért hiszed,hogy kölcsönös a vonzalom,mert Te többet érzel.Amùgy meg az embernek lehetnek házas barátai,olyanok is akiknek már volt ond a házassâgâval,de ettől függetlenül nem dugni jár össze.Viszont Te tuti nagyon szeretnél tőle többet.

Nem tudom tufodod-e,de nem kötelező félholtra inni magad vele,ha sor kerül a talâlkozâsra,és elvileg ismered a nem szócskât is,ha mégis akarna valamit tőled barâtságon tùl.

2019. márc. 21. 08:16
 12/17 anonim ***** válasza:
82%
En sem vagyok valami nagyöreg rutinos, az elet minden területen tapasztalt ember, de komolyan ne legyel mar ennyire ostoba... a csavo kinezett teged hosszu tavu projektnek, mondvan raer, asszony lehet epp szoptat es nem elerheto, vagy mas formaban terhelik le a gyerekei es esetleg a munkaja, addig jo lesz valami kis izgalom, valami ami pezsgest hoz a mindennapokba, meg meg majd idovel bele lehet uriteni a felesleget is, amit az asszony epp nem hajlando lecsapolni (mert jaj mekkora furia, es allando problemak vannak - ezeket majd akkor fogod hallani, amikor mar kur rendszeresen). Nyugodt lehetsz hogy arra a nagy baratkozos ivasra mar be van keszitve a koton es tudja, hova lehet menni a kornyeken szobara. Ne legyel ennyire ostoba. A ferfiaknak vannak baratai. Nem random fiatal lanyokkal fognak baratkozni meg iszogatni baratsagbol. Egyaltalan nem arnyalt a szitu, csak te hiszed azt, mert mar kezdesz belezugni ebbe a hanyadek alakba.
2019. márc. 21. 08:21
 13/17 anonim ***** válasza:
70%

Ez nem helyes te is tudod..nem te vagy a hibás lehet nem is akar semmit csak kicsi rá az esély.

Szerntem ne menj bele mert szégyelni fogod késöbb..

Hú de undorító az ilyen viselkedés, isten bocsássa meg de undorodom az ilyen férfiaktól..azon vagyok h kiszűrjem az ilyen embereket magam körül..

2019. márc. 21. 08:22
 14/17 anonim ***** válasza:
82%

A kérdező alig várja, hogy megd.gja ez a féreg, minden szava erről szól, ott van a sorok között. Ahogy írta az előttem szoló, a pasik pasikkal mennek iszogatni, nőket maximum csak leitatni akarnak.

Írhatunk mi akármit, a kérdező elmegy inni, megd.gatja magát és szerető lesz. Ha lenne benne tartás, eszébe sem jutna ilyet kérdezni, eszébe sem jutna nős pasival iszogatni kettesben. Vannak nők/férfiak akik sohasem mennének bele ilyen helyzetekbe, és vannak nők/férfiak akiknek simán belefér az életübe a kavarás, kétszinűség, játszmázás, kapcsolatok felborítása...a kérdező pont ilyen.

2019. márc. 21. 09:36
 15/17 anonim ***** válasza:
41%
Legalább ne játszanád a naiv kislányt... Ettől még szánalmasabbnak tűnsz... Hányinger vagy...
2019. márc. 21. 11:53
 16/17 anonim ***** válasza:
65%
Ja, feleslegesen játszod a hülyét. Majd részegen kúrtok egy nagyot, aztán utána rá lehet fogni a piára. Neki ennyi lesz, te meg majd lihegsz utána.
2019. márc. 21. 14:00
 17/17 anonim ***** válasza:
38%
A szeretője leszel, ez egyértelmű! De ne feledd, soha sem fogja elhagyni a családját miattad! Ne is reméld! Inkább hagyd a fenébe, te is jobban jársz, máskülönben lelkileg összetörsz, nem is beszélve a megcsalt feleségről! Szegény...
2019. márc. 21. 14:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!