Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz, ha 22 évesen összejönnék egy 35 éves férfival?
Figyelt kérdés
2019. márc. 20. 16:52
2/29 A kérdező kommentje:
De miért? Nem működhet nagy korkülönbséggel? Engem nagyon vonz hogy érett, férfias. De külsőre amúgy 27 körülinek néz ki.
2019. márc. 20. 16:54
3/29 anonim válasza:
Nem gáz, én is az idősebb palikra bukom
Hajrá! :)
4/29 anonim válasza:
Nem. Max 10 év fér bele! :D
32/f
5/29 anonim válasza:
Én 30 vagyok, a párom 48. Szerintem nem gáz. Ha működik köztetek minden, akkor az életkor nem lehet akadály.
7/29 anonim válasza:
Na, már megint valami vén kecske adja elő magát. :D
8/29 anonim válasza:
diagrammos csávó szokásos napi kérdése
22 évesen maximum rib_ncok jönnek össze vénemberrel
9/29 anonim válasza:
Semmi gond vele, ha mindenben egy hullámhosszon vagytok és kb ugyanúgy gondolkodtok. :) Nekem is volt 16-17 évvel fiatalabb barátnőm és működött.
10/29 anonim válasza:
A 35 éves kor már vénnek számít? Te jóságos..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!