Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más ismeretségi körében is viszonylag sok a 20-22 éves menyasszony?
Ahhoz képest, hogy mindenki azt gondolná, hogy manapság az ilyesminek már nincs nagy divatja.
(És akkor itt vagyok én szüzen :D)
Nem mert 33 vagyok. De tényleg kor és barátikör függvény. Ismerek 2 22 éves lány ribik....
Bár annó amikor én voltam fiatal...sok ilyen kora 20as lány full komoly nőnek tette magát, első komoly pasival eljegyeztette magát,majd dobta mert még 5-10 fa...be kell vennie.
Nem igazán. 1-2 így szegről végről előfordul, de nem tipikus. Viszont 25 fölött exponenciálisan nőtt az eljegyzés-házasság-baba szentháromság. Ezzel nincs is baj, csak azóta engem néznek furának, amiért egyik sincs.
27N
Az én ismerettségi körömben 2 véglet van:
- Az egyik aki ebben a korban házasodik (egyházi gimibe jártam, itt azért sokan komolyan veszik az eljegyzést és hamar nyélbe ütik a dolgot :D).
- A másik aki évek óta jegyben jár a párjával, tudom hogy nincs megszabva eljegyzés után mikor kell házasodni, de azért vicces amikor valaki már 3-5 éve menyasszony, de még mindig semmi változás.
Amúgy ne keseregj, nem vagy lemaradva semmiről :).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!