Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tetszikeltem egy férfi fénykép...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tetszikeltem egy férfi fényképét az egyik közösségi oldalon. De nem reagált rá. Nincs esélyem?

Figyelt kérdés
Néhány hónapja nagyon foglalkoztat egy hozzám hasonló korú férfi (huszonévesek vagyunk). Ő kezdeményezte a tegeződést, és több alkalommal tett kedves gesztusokat. Talán félreértettem, mert más nőkkel is hasonlóan viselkedik, sőt még közvetlenebb.Összeszedtem minden bátorságomat, és like-oltam az egyik képét. De nem jelölt be ismerősnek, nem viszonozta a tetszikelést. Így visszavontam a like-ot.
2019. márc. 15. 22:53
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
49%

Szerintem túlmisztifikálod ezt a like-olás, meg ismerősnek jelölés dolgot. A FaceBookon lévő emberek nagy része össze-vissza like-ol minden postot, fényképet, megosztást, ami hirtelen megtetszik nekik. Az ismerősnek jelölés se nagy dolog, az emberek nagy része a FaceBook ismerősei nagy részéről azt se tudja, honnan ismeri. Nálam nem túl magas a mérce, ha valakivel beszéltem már többször, tudjuk egymás nevét, lehet nyugodtan ismerősöm, ha megjelöl. Na ezeket szoktam pár év után nem tudni, honnan ismerem. Én általában csak mélyebb ismeretség után szoktam valakit jelölni, azokra emlékszem évekkel később is. De mostanában figyeltem meg az új trendet, hogy egyre többen sokkal jobban bezárkóznak FaceBook-on, és csak a közeli barátok az ismerőseik és/vagy alig osztanak meg magukról információt, képeket.

Na de térjünk vissza a Te esetedre. Azt mondod, hogy közvetlenül beszélgettek, kedves veled, stb. Ha ez nem csak egy amolyan futó és felületes ismeretség, pl. eladó-vevő, szomszéd, egyéb munkakapcsolat, ahol muszáj beszélni egymással, akkor simán jelölhetnétek egymást ismerősnek. De azt ne várd már, hogy egy like után mindjárt rád vesse magát. :) Egy like az csak egy like, semmi több. Most megnéztem, a profilképem kb. 100-an like-olták a kb. 500 ismerősöm közül, kb. a fele nő, az 50 fő. Mégse gondolom azt, hogy mindet célzásnak kéne venni és kezdeményezni náluk. Biztos van köztük olyan is, aki szimpatikus mint nő, és többet is el tudnék vele képzelni, de ez akkor is csak egy like, nem több. Persze ha egy nő rendszeresen like-olná a képeimet, postjaimat, esetleg még kommentelne is, lehet gyanús lenne, hogy szimpatikus vagyok neki, többet szeretne tőlem.

Szóval a tanulság: ne vonj le semmilyen következtetést az egyetlen like-ból, lehet észre sem vette a nagy forgalomban. Ha akarsz tőle valamit, minimum jelöld ismerősnek, like-old bátran, ami szimpatikus és persze beszélgessetek élőben is sokat, aztán majd kiderül.

2019. márc. 16. 08:31
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
xD
2019. márc. 16. 11:34
 13/13 anonim ***** válasza:
18%

Vagy azthihette véletlen volt, vagy simán észre sem vette.

Nemszoktam figyelni ki lájkolja a képeimet, amikor nyilvános volt az insta profilom magasrol kakiltam rá. Pedig nő vagyok és elvileg iszonyatosan érdekelnie kéne....

2019. márc. 16. 12:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!