Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Házas nőként megtetszett egy fiatalabb férfi. Még sosem léptem félre a házasságom alatt. Viszont a szexet is unom a férjemmel. Ez a srác annyira beindít, hogy alig tudom titkolni. Milyen megoldással tudnám a srácot megszerezni?
Én házas férfiként három dolgot utdnék mondani:
1. abszolút a tradicionális, monogám házasság híve vagyok, én soha nem csaltam meg és csalnám meg a feleségem, és bár tele van a munkahelyem fiatal csinibabákkal, akikkel szecóxuálisan el tudnék képzelni dolgokat, HA AKARNÉK. De NEM AKAROK, és ez a kulcs.
2. Kifejezetten rossz néven venném a nyitott kapcsolat és a hármas szex felhozását, ez rendkívüli módon megalázó lenne számomra. Nem mennék bele ilyen deal-be.
3. Ha unalmas lenne velem a szex, akkor elvárnám a feleségemtől, hogy ezt velem beszélje meg és ne a házasságunkon kívül, harmadik személynél keresse erre a megoldást.
Érdekesnek tartom a mai embereket, akik azért házasodnak meg, hogy a saját boldogságukat keresség. Na ezzel soha senki nem jutott sokra. Egy igazi, hosszútávú kapcsolatban az ember nem a saját boldogságát keresi, henm mindketten maghozzák a szükséges áldozatokat, hogy működjön az a kapcsolat. Írod, hogy sokat veszítenél a váláson, de azért szívesen dugnál a fiatal csődörre is. Nem tűnik ez nekem áldozathozatalnak a kapcsolatért. Nem fog ez neked működni kisanyám.
A másik: "Megpisiltettél" egy idegen férfit? Ez rohadt gáz, szerintem ez már nagyjából-egészből átlépte a megcsalás határát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!