Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti megmutatnátok a párotoknak egy ilyen üzenetet?
Nem mutatnám meg, de nem tűrném szó nélkül,hogy az a másik ezt tegye.
Ennek azért gondolom volt valami előzménye is, vagy csak simán ezzel kezdte/folytatta?
Én sajna vagyok olyan "mázlista", hogy az ilyen gyökerek időről időre megtalálnak, és akkor jönnek az üzenetek, hogy mennyire tetszem stb. Mindig minden egyes ilyen üzenetet megmutattam a páromnak, és nem röhögtünk rajta, mert felháborítónak tartom.
Az egyik nős, ráadásul majdnem az apám lehetne, a másiknak akkortájt született meg a gyereke az élettársától . . . Mekkora gerinctelen férgek ezek, és az bosszant a legjobban, hogy minek néznek engem, mert ha írnak, az nyilván annak a jele, hogy felmerült bennük, látnak esélyt arra, hogy én esetleg majd kötélnek állok.
Egyébként a férjem kellő önbizalommal rendelkezik, szóval őt különösebben nem akasztják ki az ilyen üzenetek, engem sokkal jobban.
Most oszinten mi volt a celod a megmutatasaval?
Eldicsekedni h masnak is tetszel? Mert azon kivul h megbantottad a parod sehova nem vezetett.
Legkozelebb gondolkodj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!