Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi volt az amit a párotoknak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi volt az amit a párotoknak mondtatok és nagyon meghatotta?

Figyelt kérdés
Szép dolgokra vagyok kíváncsi :)
2019. jan. 11. 22:51
 1/6 anonim ***** válasza:
74%
Ez a baba kiköpött másod.(A lányunk születése után, mikor behozta nekem a szobába ez volt az első ami eszembe jutott mikor megláttam a kicsit.)Ezen férfiasan ejtett pár könnycseppet:D
2019. jan. 11. 22:57
 2/6 anonim ***** válasza:
71%

Nem volt a párom, szimplán csak egy olyan személy az életemben akit szerettem, és valami olyan egyszerű dolgot mondtam neki, hogy "Sokáig azt hittem, hogy én már nem vagyok képes a szeretetre, de rájöttem, hogy téged szeretlek a legjobban ezen a világon, és az összes többin is!".

Tudom, hogy ez nem egy olyan nagyon szép és csicsás dolog, de számára megható volt és nagyon örült neki.

2019. jan. 11. 22:58
 3/6 anonim ***** válasza:
63%
Talán az volt ilyen pillanat, amikor először szembesült vele, hogy mennyire figyelek rá. Soha nem volt még olyan barátnője előttem, aki igazán törődött a lelkével is. Nem kapta vissza soha azt amit érdemelt volna. Valami ilyen kis apróság volt egyébként, konkrétan sajnos már nem emlékszem. Beszélgettünk, mondott valamit. Én meg azzal válaszoltam, hogy igen tudom, mert mondta amikor xy helyen voltunk (kb 3-4 hónappal azelőtt). És teljesen meg volt rajta hatódva, hogy emlékeztem egy ilyen kis lényegtelen dologra több hónappal azelőttről.
2019. jan. 11. 23:01
 4/6 anonim ***** válasza:
Tudni kell, hogy kértem tőle egy 1 centis vékony hajtincset (cukinak találtam a kis hajtincset tőle). Egyszer mentem egy buliba ahova ő nem akart jönni (túl késői ötlet volt), ezért induláskor a zsebembe tettem egy darab hajszálat abból a hajtincsből és mondtam neki, hogy ő is jön velem a buliba, van egy Marco haj a zsebemben :) Nagyon meghatotta
2019. jan. 12. 00:57
 5/6 anonim ***** válasza:
Sok ilyen volt, a legelső talán, amikor először mondtam, hogy szeretem. Az utolsó tegnap este, amikor elmondtam, mennyire jó apának tartom és hogy irigylem a lányainkat, mert nekem ebből nem jutott. 😊
2019. jan. 12. 08:51
 6/6 anonim ***** válasza:
" Nem vagyok tökéletes ahogy te sem, de együtt tökéletes párt alkotunk."
2019. jan. 12. 09:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!