Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti mire vélnétek ezt?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mire vélnétek ezt?

Figyelt kérdés
Van egy férfi az életemben, akivel összejárunk szexelni, ilyenkor általában programozunk is (ha több időnk van). Tegnap együtt lődörögtünk, hülyéskedtünk közben és egyszer magához húzott, megcsókolt. Pedig nyilvános helyen voltunk és ez eddig nem is volt szokás, sőt lődörgés közben a kezemet is megfogta. Nem tudom, szerintetek kezd érezni valamit? 22/l, 31/f
2019. márc. 13. 16:08
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
93%
Milyen nyelven programoztok?
2019. márc. 13. 16:09
 2/16 A kérdező kommentje:
Bocsi, ez tényleg magyartalan volt, de szerintem azért érteni, hogy mire gondoltam.
2019. márc. 13. 16:11
 3/16 anonim ***** válasza:
93%

Ennyire luxus ma már a felek között az őszinte és nyílt kommunikáció?

Miért nem kérdezel rá?

2019. márc. 13. 16:12
 4/16 A kérdező kommentje:
Azért is bocsi, hogy fel mertem tenni ezt a kérdést.:)
2019. márc. 13. 16:14
 5/16 A kérdező kommentje:
Egyébként megvan rá az okom, amit itt most nem fogok részletezni, úgyhogy jó lenne, ha csak olyan írna, aki valóban a feltett kérdésre válaszol.
2019. márc. 13. 16:17
 6/16 anonim ***** válasza:
93%

Szerinted én nem a kérdésre válaszoltam? Kérdezd meg tőle. Ha úgyis olyan jóban vagytok, akkor miért nem mered ezt a témát felhozni? Ne legyél már ennyire gyáva!

Vicceskedve se tudod felhozni?

2019. márc. 13. 16:20
 7/16 anonim ***** válasza:
100%

Ahj, pedig komolyan elhittem, hogy szex után párosan írjátok az angular frontendet és .net core webapit. Nem bunkó akartam lenni. Szakmai ártalom, bocsesz.

Még az egyetemen csináltam ilyesmit én is.

Egyébként nem lehet tudni. Volt szexkapcsolatom, ahol fogtuk egymás kezét, összebújtunk és minden, mégsem akartunk egymástól többet annál.

2019. márc. 13. 16:22
 8/16 A kérdező kommentje:

Ágyban összebújás, kézfogás megvan nálunk is, csak az ágyon kívül nem szokott lenni semmi, eddig...

Eléggé meglepett, hogy mások előtt csak úgy megcsókolt, mert ez nem volt nálunk szokás.

2019. márc. 13. 16:27
 9/16 anonim ***** válasza:
53%
Összejártok szexelni. Nem lehet hogy ő komolyabb kapcsolatot akar? Vagy te is azt?
2019. márc. 13. 16:47
 10/16 A kérdező kommentje:
Igazából nem mond semmit, így fogalmam sincs, mit akar.
2019. márc. 13. 16:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!