Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Soha nem ismertem meg ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Soha nem ismertem meg ilyen ferfit, fogalmam sincs mit akar/mire gondol/mik a celjai. Segitseg?

Figyelt kérdés

Megismertem oktoberben egy kurd ferfit akivel csak szexnek indult az egesz. Elkezdett feltekenykedni, kontrollalni, atnezni a telefonom.. Allandoan veszekedunk mert soha nem tetszik neki semmi es egyszeruen nem jovunk ki mert nem tudjuk egymas celjat de mindketten odavagyunk egymasert, remegek ha megcsokol es o sem bir tavol maradni tolem. Mindig tudja hol vagyok (fogalmam sincs hogy), mindig ott van ahol en es tavolrol figyel.. Valamilyen formaban mindig tudatja velem hogy figyel es biztonsagban erzem magam. Azt mondja nem akar kapcsolatot de az ismerosoknek azt mondja, hogy egyutt vagyunk. Nem ertem. Titkolozik, soha nem ad egyenes valaszt hogy most mi van velunk. Nem 1x zartam ezt le de soha nem engedett elsetalni, szorongatta a kezem es probalt visszahuzni.. Visszamentem, de utana direkt nem talalkoztam vele hogy ne legyen lehetosege visszakonyorogni magat es ezert eltorte a kezet marciusban. Berugott, felhivott, orditott es beleutott a falba. A kezfeje tort el es mutottek, buntudatom volt de nyugtatgatott hogy ez az o hibaja de tobbet ne csinaljak ilyet.

Fontos vagyok neki, csak nem tudom mennyire es milyen ertelemben. Ha ennyi energiat fektet belem nem tudom elhinni, hogy csak szexet akar de nem latok a fejebe, fogalmam sincs mire gondol, mik a tervei.

Gondoltam mar arra, hogy ennek talan vallasi akadalya van de eleg europai a felfogasa, disznohust is eszik es a karacsonyt is unneplik de szinte csak kurdokkal mutatkozik, csak ferfiakkal. SOHA!! nincs no a tarsasagukban, kiveve en.

Az elso kapcsolata 2 evig tartott es fulig szerelmes volt egy leanyzoba (nem tudom, hogy milyen vallasu volt, ha tudnam en is gazdagabb lennek par informacioval :-D) de a lany megcsalta es az elso par talalkozon ciccegett, hogy 'ahh a nok'. Ugy erzem bizik bennem, elhiszi amit mondok de megis kontrollal, talan biztos akar lenni a dolgaban, vagy csak az en megerzesem helytelen, abszolut nem bizik meg bennem?

Ti mit gondoltok errol? Vallasi akadaly, valami mas ok, a korabbi csalodas, vagy szimplan csak nem akar velem kapcsolatot?

24/F 21/L

2015. jún. 28. 10:28
1 2
 1/11 Interferencia ***** válasza:
Istenem, és mégis miért nem zártad még ki az életedből?
2015. jún. 28. 10:33
 2/11 anonim ***** válasza:
Ugye ez most nem egy ilyen bújtatott fideszes reklám, hogy azért bánik így a nővel mert barbár muzulmán bevándorló?
2015. jún. 28. 10:35
 3/11 anonim ***** válasza:
Beteges az egész.Nem hiszem el hogy normálisnak tartod ami körülötted folyik,ennyire nem lehet vak valaki.Megszabadulni egykönnyen nem fogsz tudni tőle,készülj fel rá.
2015. jún. 28. 10:36
 4/11 anonim ***** válasza:
Hűha! Lesz neked ebből még problémád, ha nem zárod gyorsan rövidre a dolgot...
2015. jún. 28. 10:37
 5/11 A kérdező kommentje:
Oh igen, ezzel tisztaban vagyok. 2 kapcsolatom volt, az elso 4, a 2. 2 evig tartott. Nem vagyok valami tapasztalt es apuka nelkul nottem fel, ennek is koze van a dologhoz. Beteges :(
2015. jún. 28. 10:39
 6/11 A kérdező kommentje:
Nem Magyarorszagon elek! Nemet allampolgar vagyok.
2015. jún. 28. 10:40
 7/11 anonim ***** válasza:
Tanulság: aljanépekkel nem kezdünk, csak civilizált emberekkel!
2015. jún. 28. 10:40
 8/11 A kérdező kommentje:
A magyarokat is lenezik, az anyukamnak anno eleg nehez dolga volt hogy emberszamba vegyek. Ismerem a szituaciot, ezert nem itelkezek! :-)
2015. jún. 28. 10:43
 9/11 anonim ***** válasza:
Menekülj! Egy ígéretes kapcsolat nem így néz ki, teljesen más.
2015. jún. 28. 11:07
 10/11 anonim ***** válasza:

Igen, tipikus a kurd férfiak nagy nőcsábászok, általában jól néznek, ha pedig Németországban él akkor bizony pénze is van. Főnyeremény.

Egyetlen dolgot tarts észben kérdező, soha ne mond neki, hogy török.

2015. jún. 28. 11:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!