Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok arról, hogy béna pasik ki vannak akadva, hogy nem tudnak összejönni jó csajokkal illetve fordítva, béna lányok jó pasikkal? És még nekik áll feljebb! (BŐVEBBEN LENN! )
Egy kérdésbe elég nehéz megfogalmazni.
Szóval arról van szó, hogy nagyon nem értek azzal egyet amikor béna, szerencsétlen, ronda pasik fel vannak háborodva, hogy a csinos, szép lányok miért nem figyelnek rájuk.
Illetve a csúnya, szerencsétlen lányok, hogy a jó pasik rájuk sem bagóznak.
Az utóbbi is nagyon megdöbbentő, de szerintem az első még gázabb.
Persze ha két ember szereti egymást, akarja egymást, akkor már mindegy, hogy ki milyen, hogy néz ki.
Viszont azzal nagyon nem értek egyet, hogy mit vannak kiakadva egyesek, akikre érthető okokból a valamire való nők nem figyelnek.
Addig rendben is van, hogy a saját megjelenésüktől, stílusuktól függetlenül látják, tudják, hogy ki néz ki jól és szép lányok jönnek be, de legyen már önkritikájuk és legalább ne hőbörögjenek!
A kérdés a párkapcsolat és a szexualitás kategóriába is belefért volna, mert mindkettőre vonatkozik.
Én azon vagyok kiakadva, hogy jó pasi vagyok és még sem kellek nem hogy a szép lányoknak, hanem senkinek:D
Nem avgyok tökéletes, de jól nézek ki.
amit első mond, abban is van igazság. éppen tegnap mentem az utcán, és jött szembe egy eszméletlen jó pasi, kézenfogva valami bányarémmel. de azzal a kifejezetten csúnya lánnyal. ez mégis mi?! o.O
és a véleményem nekem is az amúgy, h fogadják már el az ilyenek a visszautasítást. csak magukat járatják le.
Utolsó, ha szeretek egymást akkor miért olyan meglepő, lehet hogy az a pasi szebbnek látta a szerinted bányarém csajt mint téged.Elutasítás meg minden embert ér, senkinek sem esik jól, de el kell fogadni hogy senki nem jöhet be mindenkinek akár mennyit is ad magára!
Én is szeretném ha minden nőnek tetszenék, de ez lehetetlen mert mindegyiknek más az ízlése.Mondjuk a nők nem tudom hogy kapnak elutasítást mert nekik nem kell próbálkozni a pasiknál, csak várni.
16:44
A jó pasiknál igenis próbálkoznak a lányok, tőlük kapnak visszautasítást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!