Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, nők! Ha a párotok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, nők! Ha a párotok megkérne, hogy ilyen felsőben legyetek nyilvános helyen, például strandon vagy buliban, megtennétek?

Figyelt kérdés

Engem kifejezetten izgatna, ha a Párom ilyen rucit venne fel.

[link]

2019. márc. 10. 12:35
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
74%
Ilyen cicikkel én is felvenném. Nincs mellem, sehogyse állna ez rajtam. De csak ilyen buliba mint a filmen is, strandra már nem mert ott hajolgatni kell és akkor minden látszik, ráadásul világosban.
2019. márc. 10. 13:09
 12/23 anonim ***** válasza:
6%

Neki hol szép a melle?!

Hiszen lóg!!!

2019. márc. 10. 13:17
 13/23 anonim ***** válasza:
100%

12-es, elarulom B-C kosar folott a nem mű mellek mindegyike így áll.

Tudod, ekkora idomoknak van pl súlya.

2019. márc. 10. 13:27
 14/23 anonim ***** válasza:
18%

Tudom, hiszen az enyém is így néz ki, csak nagyobb valamivel.

És rendesen sokkolt, hogy többen is azt írták rá (ráadásul nők is), hogy szép, meg ha nekik ilyen lenne...

Azt hittem, rosszul látok, hogy ez valaki szerint szép.

2019. márc. 10. 13:28
 15/23 anonim ***** válasza:
55%
Én nő vagyok és én szépnek tartom ezt is. Sokkal jobb, mint nekem, akinek alig van. 😡
2019. márc. 10. 13:36
 16/23 anonim ***** válasza:
57%
Nekem is az a problémám, hogy szarul mutatna rajtam, mert a melleim sokkal jobban meg vannak ereszkedve annak ellenére, hogy kisebbek, ráadásul a formájuk is fura.
2019. márc. 10. 14:08
 17/23 A kérdező kommentje:

Szép az mindenhogy, ne aggódjatok :)

Örülök, hogy ilyen bevállalósak vagytok :D

18/23 anonim ***** válasza:
Szerintem is szép mellek, ha ilyen lenne nekem is, én is simán felvenném. De nincs ilyen nagy mellem, a B-s cickóimat meg ez a fajta felső biztosan nem hogy kiemelné, mint itt, hanem még csak el se takarná, röhejesen néznék ki benne. Szóval így, a jelen valóságomban biztos nem venném fel.
 19/23 anonim ***** válasza:
100%
Nem hordanék ilyet nyilvánosan senki kedvéért. Ha a páromnak tetszene és megkérne, hogy vegyek fel ilyet, akkor szívesen felvenném neki otthon, mikor kettesben vagyunk. Nem vagyok szégyellős, csak simán sem én, sem a párom nem arra gerjedünk, ha idegen pasik csorgatják rám a nyálukat.
2019. márc. 10. 14:17
 20/23 anonim ***** válasza:
75%

Mivel nagy mellem van, mindig hordok melltartót, azzal hülyén nézne ki. Meg nem a stílusom, nekem ez nagyon prostis.

Ha kicsi mellem lenne, mondjuk Keira Knightley-s, akkor talán. Nem lenne ennyire ribis, ha lapos lennék.

2019. márc. 10. 14:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!