Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyik nap még jó veled utána meg nem? Vagy mi van ilyenkor egy férfinél?
Nem tudok magyarázatot találni hogy ilyenkor mi történik. A barátom egyszer csak azt mondta maga akar lenni, van egy problémája és nem boldog...nem velem van a probléma, hanem vele mert ő egy rossz ember én jobbat érdemlek tőle. Mondtam, ha új lány van megmondhatja legyünk őszinték egymással. Azt mondta nincs senki, csak van egy problémája. De el sem mondta mi a problémája. Nekem ez rosszul esett, mert segíteni akarok neki.
Önértékelési gondjai lennének? Amikor megismerkedtünk akkor is mondta én tökéletes vagyok ő nem. De gondoltam arra is ez nem e kamuszöveg volt, ha netalán megunnak engem és ezzel úgymond leráz. Előfordul ilyen is hogy vki ezzel a mondattal szakít.
De ahogy bánt velem eddig elmondhatom hogy tényleg éreztem, hogy szeretnek. Az az igazi törödés amit kaptam tőle, ilyet ennyire eddig nem tapasztaltam. Jól megvoltunk és nem hagyja hogy segítsek. Volt e már valaki hasonló helyzetben?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!