Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, nők! Nektek ismerkedés...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, nők! Nektek ismerkedésnél számít a pasi foglalkozása (akár csak egy kicsit is)?

Figyelt kérdés
Ha igen, mi az a foglalkozás például aminek ugymond inkább örültök és mi az aminek nem?

2019. márc. 8. 18:17
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
100%
#16 inkább jövök össze olyannal aki nem tud helyesen írni, mint olyannal, akinek nincs humorérzéke.
2019. márc. 8. 19:51
 22/29 anonim ***** válasza:
97%
Szamit, nagyon is. Kizarva, ami erkolcstelen vagy veszelyes, sok utazassal jar, hosszutavon egeszsegkarosito, megkarosit masokat, vagy olyan almokat kerget, amibol ugysem lesz semmi.
2019. márc. 8. 20:23
 23/29 anonim ***** válasza:
100%
Én jogot végeztem, de egy percig sem dolgoztam a szakmámban. Nem azért, mert nem tudtam volna elhelyezkedni, hanem azért mert vállalkozó vagyok, értékesítéssel foglalkozom és előbb voltam ez, mint hogy elvégeztem volna. Igen, 30 évesen vágtam bele, egyszerűen azért, mert érdekelt. De mindenki a "Dr." miatt van oda, nem pedig azért, mert 23 évesen fölépítettem egy vállalkozást, ami azóta is működik. Érdekes világ ez és érdekesek az emberek.
2019. márc. 8. 22:52
 24/29 anonim ***** válasza:
Merem remélni, hogy azok a nők, akik elvárják, hogy a férfinak "menő" szakmája legyen, szintén menő szakmával rendelkeznek, nem pedig a gyártósor mellett álló Icukának, vagy az árufeltöltő Évikének kell mondjuk egy vezető beosztásban levő, irodában üldögélő férfi.
2019. márc. 9. 00:06
 25/29 anonim ***** válasza:
76%
Pedig a vezető beosztásban lévő férfiak nagy része szívesen összejön Icukával és Évikével, ha elég csinosak. És az nem a nők hibája, hogy a férfiaknak az a fő elvárásuk, hogy a nő fiatal és csinos legyen.
2019. márc. 9. 01:31
 26/29 anonim ***** válasza:
100%
Nyugi, nőként semmi olyat nem várok el, amit én magam nem tudok teljesíteni. Ettől függetlenül a férfiakat eddig mindig a mellbőségem nyűgözte le, nem a diplomáim. :-(
2019. márc. 9. 08:31
 27/29 anonim ***** válasza:
Elsősorban az számít, hogy szellemileg is partner legyen számomra, általában ezen szoktak elbukni a férfiak foglalkozástól függetlenül. Egy melós is szimpatikus, ha okos, értelmes, talpraesett, csak mondjuk nem akart továbbtanulni vagy nem volt meg rá a lehetősége, és egy professzor sem szimpatikus, ha bunkó, tahó, nagyképű, kiállhatatlan személyiség. Ha megvan az összhang, akkor kb mindegy mivel foglalkozik, ameddig élvezi, nem kvaanyázva kel minden reggel, mikor be kell menni dolgozni és nem 200 a munkahelye miatt a vérnyomása.
2019. márc. 9. 10:12
 28/29 anonim ***** válasza:
Ami kizart: meszaros, meg aki a csincsillak nyakat tekeri ki a szormefarmon es hasonlok. Nagyjabol minden mas johet, nekem a korboncnok meg szexepil is lenne, erdekes dolgokrol lehetne beszelni vele.
2019. márc. 10. 22:01
 29/29 anonim ***** válasza:

# 25 melyik a jobb? sikeresség, vagy kinézet alapján választani?

ha választani lehetne, melyik alapján szeretnéd, hogy megítéljenek?

2019. márc. 11. 06:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!