Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nők! Nektek ismerkedésnél számít a pasi foglalkozása (akár csak egy kicsit is)?
Figyelt kérdés
Ha igen, mi az a foglalkozás például aminek ugymond inkább örültök és mi az aminek nem?2019. márc. 8. 18:17
11/29 anonim válasza:
Azok gázak. Az a menő aki pisztollyal rabol, vagy fehérgalléros.
12/29 anonim válasza:
Amúgy az én tesóm kétkezi munkás, szobafestő , és annxi melója van, mint a dög, havi netto 5kilot tuti hazavisz.
Igaz, nyáron meg tavasszal van a dömping, télen nem igazán festetnek...de akkor meg burkolni jár a haverjával.
13/29 anonim válasza:
Igen, számít, legalábbis egy kicsit.
14/29 anonim válasza:
#8 írhattad volna azt is, hogy "nesze semmi, fogd meg jól". Hiába a 3. generációs kiadás, valahogy nem lettél okosabb.
15/29 anonim válasza:
Nem a fizetés miatt számít, tehát nem érdekel, ha egy kétkezi melós vagy egy szippantós többet visz haza, ilyenekkel nem járnék. Vonzóak: tűzoltó, tanár, állatorvos. Taszítóak: hentes, ravatalozóban dolgozik vagy kórboncnok, szippantós, kukás. A kétkezi munkás csak akkor nem taszító, ha mellette művelt és intelligens, ez azonban ritka.
16/29 anonim válasza:
Első válaszoló! Osztályvezetőként illene megtanulni helyesen írni. A hallani és az állni ige is két l betűvel írandó. Én így nem reklámoznám, hogy vezető beosztásban dolgozom. Kevéssé hihető.
17/29 anonim válasza:
Kommenteket olvasva soha nem lenne barátnőm,szakmunkás vagyok, fűtés-gázszerelő,annyi munkánk van,hogy fèl évig nem tudunk most új munkát vállalni de ez van, párom tanárnéni és nem érdekli,hogy mivel fogalkozom, a sport múltam miatt szeretett belém valamint,hogy volt merszem leszólítani egy szórakozóhelyen :)
18/29 anonim válasza:
És ez a reakció mitől volt különb...?
19/29 anonim válasza:
Víz és gázszerelő vagyok, és eddig úgy vettem észre, hogy csak a házas nők csípnek. A fiatal és egyedülálló nők húzzák a szájukat, hogy nem menő munkám van.
20/29 anonim válasza:
16 helyesírâs nálam probléma de így is le lehet diplomázni 3x gyorsabban tanulok az átlagnál és szorgalmas vagyok nagy hátrányból indultam nem volt egyszerű ilyen hátrányal odakerülni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!