Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Izgatna, ha a párotok arra kérne, hogy vegyetek be harmadiknak tini (akár szűz) fiúkat?
"repülne a férjem ha ilyet merne felhozni"
" a puszta kérdés is szakító ok"
"ha ilyet kérdezne tőlem az estét már az anyjánál töltené"
"úgy dobnám ki hogy lába nem éri a földet"
imádom ezeket a megnyilvánulásokat az ilyen jellegű a kérdéseknél. tényleg elhiszitek amit írtok?
A tini lehet 14 év alatti is.
34 éves vagyok, a saját életkorom mínusz nagyon max 5 év jöhet szóba nálam, pluszba is nagyjából ennyi az ideális számomra, de legyen mondjuk a felső határ 40. Szóval esetemben mondjuk egy társ 29-40 között mozog. Na most vegyük két részre a tini kategóriát, 14 év alatt, és 14 év fölött. 14 év alattiak esetén egyértelműen pedofil hajlamra utal egy ilyen kérés egy felnőtt férfi esetében abban a korosztályban, ami nálam szóba jöhet (még egy 20 éves esetén annyira nem is nagy a korkülönbség). 14 év fölött még mindig nem teljes értékű felnőttekről beszélünk, akkor sem, ha 18 év a nagykorúsági korhatár nálunk. Itt meg én jövök képbe, hogy 34 évesen még párkapcsolatra sem akarnék abból a korosztályból választani, illetve nekem harmadik nem fér bele egy kapcsolatba, ilyen kaland nem vonz, és az életkorom ellenére (és annak ellenére, hogy volt már párkapcsolatom) nem rendelkezem olyan szexuális tudással, hogy egy szűz fiúcskát tanítgassak, és nem is vágyom ilyenre.
Szóval nálam elég erősen megkérdőjelezné a párkapcsolat létjogosultságát, ha lenne párom és ilyennel hozakodna elő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!