Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Azok az általában csinos...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azok az általában csinos csajok, akiket a városban látok tök menő cuccokban és menő autókban (Mini, terepjáró, villanybömi), azok mind sugar babyk?

Figyelt kérdés
2019. márc. 6. 14:14
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:
82%

Ő legalább le tudja írni más emberek nevét helyesen. :)

(Egyébként furcsa, én pl könyvajánlókat szoktam tőle látni, lakberendezős és kreatív tippeket, nem csak ilyen Palvin Barbi interjút...)

Egyébként a kérdésem továbbra is áll, bár ez már kissé off: ha naplopó, és ennyire semmi nem kell ahhoz, hogy valaki a vlogolásból éljen meg, akkor miért nem vlogger mindenki? Ki az a hü lye, aki nem él a lehetőséggel, hogy 0 energiával lehet egy rakat pénzt keresni? :)

Hol a határ? Ha Fruzsi naplopó, akkor "hormonmentes" Janka már nem? Vagy mindenki aki kreatív munkát végez? Egy profi fotós is naplopó? Hiszen ő meg csak kattintgat a gépével, lol bárki megcsinálja. De azért egy hollywoodi operatőr már nem naplopó? Vagy még ő is? Na és egy rendező? Egy zenész?

Ki határozza meg, hogy mi naplopás?

2019. márc. 6. 15:03
 22/39 anonim ***** válasza:
0%

18-as:

Mi köze ennek az irigységhez? Tényeket mondtam, miszerint a csaj naplopó, eltartott.

2019. márc. 6. 15:05
 23/39 anonim ***** válasza:
100%
Nem olvastam végig a hsz.-kat, de szerintem nem minden làny abból él, hogy eltartatja magàt gazdag hapsikkal, aki meg igen, csak rà tartozik, nektek nem àrt vele.
2019. márc. 6. 15:29
 24/39 anonim ***** válasza:
79%

Viszok Fruzsi(lehet rsszul írom a nevét) abból él,hogy különböző cégek fizetnek Neki azért,hogy reklámozza a termékeit.Legalábbis gondolom ez egy munka,ami jól fizet.Láttam régebben,hogy minden videojában bankkártyát reklámozta,kimondta az adott cég nevét,vagy akár azt is,hogy arra a konkrét videora,amit most nézünk arra melyik cég kérte fel.Vagy kapott egy autot ajándékba egyszer azt hiszem.Na és hasonlòk.Nincs instagrammom,és még csak nem is ismerem ezt a csajt, ezeket kizárólag a youtubon láttam,mikor feldobta a videot.Meg hát az ikea is biztos hâlás neki,vagy a többi cég,ahonnan a bùtorait beszerezte a költözésnél.Semmi kiugrót nem csinál,elég egy tetszetősebb külső manapság,és ha el képes mondani pár összefüggó,értelmes mondatot.De attól még ez munka,ugyan ùgy dolgozik a videoival,időt tölt vele gondolom.Csak nem az átlag munka munka,ezért böki a szemeket.

A sugar daddy-k se károsítják csak a papit,akik pénzelik őket jobb edetbe,szóval nekem nem fâj,ha ez az életstílus amit élnek.

2019. márc. 6. 15:30
 25/39 anonim ***** válasza:
28%

Ennyi hülyeséget összehordni...

Hát mivel te is azok közé tartozol, akik nem szeretnek dolgozni, vagy ha dolgoznak is, arra mennek, hogy minél könnyebb munkájuk legyen, ezért igen, számodra teljesen érthetetlen, hogy valaki miért nem vlogol, ha tehetné. Tudok olyan (jól kinéző) csajról is, aki például vlogolás helyett jelenleg éppen doktori iskolába jár, és azon van, hogy meglegyen a tudományos (PhD) fokozata. Tessék, pl. ezért.

A másik meg az, hogy nem mindenkinek van feltűnési viszketettsége. Nem mindenki vágyik arra, hogy több ezren nézzék, mert elvontabb figura. Remélem ezek alapján kielégítő válaszokat adtam arra, hogy miért nem bohóckodik mindenki a youtbe-on. (én egyébként gameplay videókat gyártottam korábban de eszem ágában sincs ebből meggazdagodni, mivel tudományos pályára készülök, és ott akarok sikert aratni. Csak a saját magam és ismerőseim szórakoztatására csináltam).

"Hol a határ? Ha Fruzsi naplopó, akkor "hormonmentes" Janka már nem? Vagy mindenki aki kreatív munkát végez? Egy profi fotós is naplopó? Hiszen ő meg csak kattintgat a gépével, lol bárki megcsinálja."

Kattintgatni természetesen mindenki tud, viszont művészi szinten csak az emberek töredéke. A profi fotózás nem úgy működik, hogy csak kattingatsz. Ismerni kell a gépek minden zegét-zugát, a beállításokat, stb... Egy átlag ember nem is tudná kezelni egy profi fotós gépét. Ellenben elkészíteni egy youtube videót mibe telik? Tinédzser gyerekek youtubernek állnak, akkor szerinted ez olyan rohadt nagy dolog?

"De azért egy hollywoodi operatőr már nem naplopó? Vagy még ő is? Na és egy rendező? Egy zenész?"

Nem igazán értelek, szerinted Stephen Spilberg, mind hollywood-i rendező egy szinten van Viszokkal? Talán Anthony Robbins írja le, hogy Spielber-nek mennyit kellett tanulnia, és milyen elszántságra volt szüksége, hogy profi rendező tudjon lenni.

A filmgyártás köszönőviszonyban sincs Viszok vagy más ócska youtuberek videóival, barátom...

2019. márc. 6. 15:32
 26/39 anonim ***** válasza:
49%
*Steven Spielberg
2019. márc. 6. 15:36
 27/39 anonim ***** válasza:
46%

Mindenkinek más ám az életcélja.Az ismerősödnek a doktori,másnak a fényképészet,egy másiknak a vlogolás.És innentől kezdve csupán tolerancia kérdése,hogy el tudod -e fogadni,hogy nem lesz mindenki diplomás,vagy filmrendező.De egyik sem kevesebb a másiknál,általában.És vegülis nem is a sugat daddy kategória a vlogolás.

Ha valakisugar daddy akar lenni,és ehhez talál egy megfelelően hülye palit is,akkor hajrá.Én teszek râ.Jó Neki,hogy ilyen egyszerű a gondolkodása.Az élet is sokkal könnyebb ilyenkor.Nincs gondolkodás,vacillâlás stb..😀

2019. márc. 6. 15:42
 28/39 anonim ***** válasza:
31%

27-es:

Természetesen el tudom fogadni, viszont azért remélem nem gondolod komolyan, hogy egy vlogolós plázacica, aki az instagrammon nyomul, egy szinten van egy olyan nővel, akinek PhD fokozata van.

Ez kb. olyan, mintha azt mondanád, hogy Lawrence Krauss és Berki Krisztián egy szint...

2019. márc. 6. 15:49
 29/39 anonim ***** válasza:
Igen.Rengeteg k&rva van.
2019. márc. 6. 15:53
 30/39 anonim ***** válasza:

Nehogy azt gondold,hogy a PhD a kézben,és ehhez adják a megfelelő emberséget,és.intelligenciát is.Lehetnek egy szinten.Zimány Lindának is van diplomája(bár nem vagyok biztos benne,mert nem vagyok tisztában ezekkel a celeb dolgokkal).És szerinted egy szinten van egy szintén diplomás emberkével?Hát.

Amùgy meg nem is kell egy szinten lennie,végülis nem szint volt a kérdésben a lényeg alapvetően.

2019. márc. 6. 15:53
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!