Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azok az általában csinos csajok, akiket a városban látok tök menő cuccokban és menő autókban (Mini, terepjáró, villanybömi), azok mind sugar babyk?
Viszok Fruzsi EGYÉRTELMŰEN naplopó. Amennyi és amilyen tartalmakat gyárt a youtube-ra, az alapján teljesen természetes, hogy sugarbaby-szerű a csajszi.
Ha mondjuk rendesen dolgozna, vagy a PhD fokozat megszerzésére készülne, ideje sem lenne ennyi marhaságokra.
Össze sem lehet hasonlítani azzal a jól kinéző gazdag csajjal, akiről fentebb beszéltem. Az ugyanis intelligens, szinte mindenhez ért, több nyelven beszél (stb...)
Fruzsit csak példának hoztam fel, igazából így általában minden vlogger csajra gondoltam.
(Egyébként sose értettem, ha naplopó, és nem munka, és bárki meg tudja csinálni, akkor miért van, hogy valahogy mégse mindenki ezt nyomatja, hiszen akkor tök könnyen lehet egy csomó pénzt keresni? Miért nem vlogger mindenki?)
Mert Mo-n honnan szerezne mindegyik multinilliomos pasit?.-.
Csak kérdezem... esélyesebb hogy a szüleik támogatják.
12-esnek és 13-asnak
Na, akkor menjünk mélyebben bele ebbe a Viszok Fruzsi témában:
A csaj igenis naplopó. Hiszen nem az eszével, illetve azzal tűnik ki, hogy hasznos tagja a társadalomnak, hanem a teljesen átlagos "lányos" videóival, amelyek egyébként nem közvetítenek semmilyen magasabb értéket. Palvin Barbit ugyanis meginterjúvolni nem nagy dolog, ennyi követővel. A Palvin egyébként is sötét mint az éjszaka, ha nem nézne ki jól, valószínűleg ma valamelyik ruhaboltban dolgozna, esetleg kozmetikus lenne, tehát már az interjúalanya is tükrözi a Viszok értelmi színvonalát. Félreértés ne essék, nincs baj ezekkel a videókkal, mert az 12-18 éveseknél bizonyára nagyon menő, meg a hasonló mentalitású felnőtteknél, de azért nehogy erre legyen már valaki büszke. Akkor inkább már a Lil G, aki énekelni ugyan nem tud, de legalább van stílusa, a Viszok meg egy átlag szép nő, akikkel dugig vannak a Plázák.
A másik: honnan van a Viszoknak ennyi pénze utazgatni? Most ránéztem az Instagramjára, ki pénzeli ezt a csajt? Ha a youtube videióból akar megélni, akkor kb. Molnár Krisztiánnal van egy szinten a munkát illetően. Ha nem, akkor ki adja neki ezt a rengeteg pénzt?
A válasz magától értetődő. Egy utolsó naplopó ez a csajt, persze ezt így nem mondanám meg a szemébe, csak miután megdugtam. xD
Irigy vagy 17?
Okos ember azzal keres pénzt, amit szeret csinálni.
Még erre:
"Miért nem vlogger mindenki?"
Nagyon sok vlogger van a világon, akik rendszerint a Viszokhoz hasonló eltartott pitsák, és azt (is) reklámozzák, hogy milyen jól élnek. Magyar és külföldi vloggerekből rengeteg ilyen lehet. Ha felmész az instára talán 5 perc alatt belebotlasz egy ilyenbe.
De azért nem vlogger mindenki, mert mást ez egyszerűen nem mindeki akar az lenni. A korábban említett ismerősöm is lehetne vlogger, mert elég gazdag a csaj, meg jól is néz ki, de ő inkább mással köti le magát. Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!