Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Most olvastam: házasságban a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most olvastam: házasságban a férfi megkönnyíti a nő dolgát. No de a nő ugyan mivel tudja megkönnyíteni a férfi dolgát?

Figyelt kérdés
2019. márc. 6. 10:33
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
85%

Ez nem annxira off téma :) Kijött belőlem, mert pár napja nagyon megbántott ezzel. Megfőztem, játszottam a 2 éves gyerekünkkel, összehajtogattam a kimosott ruhákat, teregettem megírtam 5-6 emailt (ugye.....) és mikor hazajött félóráig halgathattam, hogy mi ez a disznóól a konyhában ??

Hát nem esett jól, na.

2019. márc. 6. 11:12
 12/21 anonim ***** válasza:
39%
hallgathattam, na:)
2019. márc. 6. 11:13
 13/21 anonim ***** válasza:
Ha most olvastad, akkor linkeld be lécci! Thx!
2019. márc. 6. 11:14
 14/21 anonim ***** válasza:
96%

"Egy nő mindig vagy háromszor annyi vizet, meleg vizet, fűtést, áramot használ el, mint egy férfi, úgyhogy a felezés eleve szívás a férfi számára."

Mindig? Te jó ég, akkor én földönkívüli lehetek, minden ismerősömmel együtt. Mifelénk ugyanis vagy tényleg kb fele-fele, vagy a férfi sokkal többet fogyaszt a gamer pc és egyebek miatt. Másrészről senki nem fog ezen fillérezni. Ennyi erővel az átlag férfi többet eszik, mint egy átlag nő, akkor menjen a huzavona bevásárláskor, hogy ki eszik egy joghurtot és ki kettőt? Ezt nem kapcsolatnak nevezik, ennyire még a koleszos szobatársammal se sóherkedtünk egymással...

"Férfi ezzel szemben házasságban el van tiltva a barátoktól, a hobbijaitól, és úgy általában minden szabad idős tevékenységtől, amiben épp nem vesz részt az asszony."

Egy ilyet ismerek. Meg kb szintén egyet, ahol a nő nem mehet sehova. Ne mondd már, hogy ez az átlag...

"Ha tesómmal elmegyünk bringázni vagy fallabdázni, tesóm felesége egy óra múlva már biztosan telefonál, hogy hol vagytok, mikor jössz már haza stb. Nos ha nekem így kellene élnem, az nekem hatalmas teher lenne."

Ja, és akkor ha a sógornőd ilyen, akkor biztos mindenki más is.

"De amúgy meg egy nő épp azért megy hozzá egy férfihoz, hogy könnyítsen a saját életén, hogy "egyenesbe", "révbe" érjen, ezért is fontos annyira a nőknek, hogy a férfinak egzisztenciája legyen, lakása, autója, tervei a jövőre nézve, mert ezek a dolgok mind a nő életét könnyítik meg. Régi dolog ez már, semmi új nincs benne..."

Megint csak úgy érzem, biztosan mi vagyunk földönkívüliek... Oké, a terveket minden normális ember elvárja, de a többi? A párok 99%-a akiket ismerek, együtt kezdtek spórolni saját házra, együtt vesznek ki albit, stb.

Nyilván vannak, akik csak le akarják húzni a párjukat, de ne mondjuk már, hogy "mindenki" ilyen. Ismerek férfit, aki anyagilag a feleségén élősködik, most akkor jelentsem ki, hogy igenis minden férfi pénzt akar a nőjétől? Mi lenne ebben a logika?

2019. márc. 6. 11:27
 15/21 anonim ***** válasza:
97%
Olvastam nemrégiben egy statisztikát, mely szerint az öngyilkosságot elkövető nők zöme kapcsolatban él, van munkája és gyermeke. A férfiaknál pont fordítva.
2019. márc. 6. 11:41
 16/21 anonim ***** válasza:
63%

"Mifelénk ugyanis vagy tényleg kb fele-fele, vagy a férfi sokkal többet fogyaszt a gamer pc és egyebek miatt."

#15. Tetess a gamer gépébe neki amd fx 9590-et és egy 700-as sorozatú gtx videó kártyát, majd tekerjétek lejjebb a fűtést. Úgy konkrétan ő fog fűteni neked :D

32/f

2019. márc. 6. 11:49
 17/21 anonim ***** válasza:
63%

Nálunk odahaza 2 gamer laptop van, egész komoly meleget tudnak csinálni, főleg régen mikor még a pici hálószobában nyomattuk. :D

2019. márc. 6. 12:07
 18/21 anonim ***** válasza:
84%

A Nők szinglikent élnek tovább, a férfiak kapcsolatban .

Szerinted miért?

2019. márc. 6. 13:03
 19/21 anonim ***** válasza:
31%
Semmivel! Én ugyan nem vagyok házas, de a számos barátnőm közül talán egy vagy max. kettő volt, aki nem akart lehúzni, a többi mind valamilyen anyagi előnyre pályázott nálam. Semmiben sem könnyítették a dolgomat, igaz túlzottan nem is nehezítették, de csak mert nem hagytam. Nők mindig saját előnyükért mennek bele egy kapcsolatba, ebben senkinek ne legyenek kétségei...
2019. márc. 6. 15:17
 20/21 anonim ***** válasza:
75%
#20! afelől meg neked se legyenek kétségeif, hogy 10 pasibol 9 azért megy bele kapcsolatba vagy házasságba, hogy legyen aki főz, mos, takarít rá. Ez a (szomorú) igazság.
2019. márc. 6. 15:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!