Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért akad ki sok nő azon hogy nincs autóm, egy ilyen szegény országban mint Magyarország miért meglepő ez?
Nem, nincs egy normálisan működő pár havonta nem letérdelő autóra pénzem, se arra hogy fenntartsam.
A nők viszont tombolnak mikor megtudják hogy nincs, mert úristen, anélkül élni se lehet.
F/28
Kérdező, pont kifogtad a legnagyobb tapló válaszolókat.
Ennél a kérdésnél találsz lényegretörőbb válaszokat:
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__randi..
Nem az a gond, hogy nincs autód. Pillanatnyilag nekem sincs, nagyon közel van a munkahelyem, felesleges lenne autót fenntartanom. Városon belül sincs rá különösebben szükség. Azzal van gond, hogy kijelented, hogy nincs, és ebben az országban nem is lehet... ahhoz képest elég sokaknak van.
Ha egy nő mondjuk hosszú távra tervez, családalapításban is gondolkodik, akkor igenis fontossá válik az autó. (Nagybevásárlástól a nyaraláson át az orvoshoz járásig nagyon sok mindenre szükséges.)
De nem is ez a lényeg. Igen, alacsonyak a fizetések sok helyen, de én pl. nőként többet keresek nálad, de keveslem, ezért vállalok plusz munkákat is. A törekvés hiányát látom inkább problémának, az senkinek nem vonzó.
Annyira nem szegény ez az ország, elnézve a sok vadi új autót az utakon.
Félretéve ezt, fura nőket ismersz. Engem pl sose érdekelt, hogy van-e kocsija a másiknak. Eddig összesen egy páromnak volt kocsija.
Én pont most gondolkoztam új autó vásárlásán, és a barátnőm szerint full idióta döntés lenne, mert Budapesten nem használnám ki.
Amikor céges kocsim volt, azt sem igazán használtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!