Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért hiszi sok férfi, hogy a nőknek könnyű?
Àllandóak az olyan megjegyzések, hogy a nőknek a jólétért semmit nem kell tenni, maximum a lábukat szét, illetve minden el van nekik nézve.
Hát, lehet, akkor nem felelek meg a "nő" általános definíciójának, de eddig még az életben nem volt olyan, hogy ne magamnak kelljen tenni azért, hogy elérjek valamit.
Miért hiszik sokan, hogy minden nő megvehető?
Bizony, minden profi kutató tudja, hogy a gyakoris válaszok reprezentatív jellegűek! :D
Hol olvastál itt vérszemes szitkozódást? Előfordul az oldalon, ennél a kérdésnél speciel nem látok ilyesmit.
Kedves ismeretlen. Ha mar igy megszolitottal, akkor megkoszonom a szurkolast. De jo, ha tudod, hogy nem a GYK-n csajozok. Az eletkort meg a nem jelzest azert irom ki, mert az is elarul valamit az emberrol. Nyugodtan skippeld az irasaimat, ha rajtad nem segitenek, bar arrol en nem tehetek. Legalabb megprobaltam mas perspektivaba helyezni a kerdest.
42F
#13: Az a baj, hogy ez nagyon gáz. Ha hasonló szövegeket nyomnának a férfiak, hogy "legutolsó vesztes lúzerek" és ilyesmik, már rég itt lenne egy kis sereg nő, felháborodottan, hogy mekkora nőgyűlölők itt a férfiak. Ha meg nők szidják sorozatosan az oldalon a férfiakat (mert láthatóan összeszedett és értelmes választ egy csomó kérdésnél sajnos képtelenek írni), akkor az teljesen oké és még vérszemes szitkozódásnak sem mondható.
#14: Semmiféle más perspektívát nem nyújtasz a kérdéseknél. Általában pont azt írod le, amit a női hozzászólók és úgy, ahogy a női hozzászólók látni akarják. A korod meg az égvilágon semmit sem árul el rólad, de szép próbálkozás volt.
#15: Ezen már én is elgondolkodtam, de annál megkeseredettebbnek tűnik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!