Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi az a korkülönbség, ami még belefér nálatok ismerkedésnél?
Figyelt kérdés
Írnátok nemet és kort is, ha kérhetem?2019. márc. 3. 17:09
32/34 anonim válasza:
Attól is függ hogy milyen céllal ismerkedik az ember, tartós vagy csak alkalmi. Én 47 vagyok, de jöhetne 18-55 körülig bárki, ha szimpatikus.
33/34 anonim válasza:
28 éves nőként:
-3 (esetleg 4 belefér még, ha tényleg érett a férfi)
+10 amúgy fiatalabban, 25 alatt max -1 v 2 volt. Korral változik nálam, de csak a mínusz.
34/34 anonim válasza:
Engem a fiatalabb csajok vonzanak, sajnos, vagy nem, ez van.. Elvileg 18 évtől már elképzelhetőnek tartom, de nagyon nem mindegy, hogy egy művész beállítottságú, értelmes lányról van szó, vagy egy bulizós libáról, az utóbbi nem kellene semmiképpen, úgyse működne. Tehát -16 34F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!