Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire vagyok partiképes pasi Budapesten nettó 170 ezres fizetéssel?
Megélhetés elviszi szinte mindent, nőre nem nagyon tudnék költeni.
F/28
"Semennyire, hacsak nem nézel ki tökéletesen. Minden nő elvárja, hogy minimum egy százast rákölts havonta."
Miért is várják el? Ők is felnőttek nem? Oldják meg.
Akik ilyeneket kérdeznek, azok az első randira visznek bankszámla kivonatot?
1 éve vagyok együtt a barátommal, soha nem érdekelt, hogy mennyi a fizetése.
Semennyire! A nők az anyagi háttered alapján fognak választani. Megérzik, ha a fizetésed alacsonyabb az elvárnál! Minimum felsőkategóriás autó (Audi, BMW, Merci, Maseratti, Mustang Shelby), minimum 120 nm-es saját lakás, legyen annyi pénzed, hogy tudd finanszírozni Őt - pláza, shopping, fitness, kozmi, műköröm, nyaralás, és neki ne kelljen elmenni dolgozni, de hogy legyen mivel kavirnyázni a városban saját kocsi is kell - szintén nem közép kategória!
Ha ezt nem tudod biztosítani - kiszagolják!
170E-el nem vagy partiképes. Én sem vagyok az vidéken 320-al. Tegyél félre belőle és járj el k**vázni!!!!! Az a tuti!!!!!!!! A nőket és a classic kapcsolatot, mint olyat FELEJTSD EL!!!!!!
"Miért is várják el? Ők is felnőttek nem? Oldják meg."
Egyrészt mert megtehetik. Sokkal több a férfi, mint a nő, így minden nőnek jut ilyen férfi.
Másrészt a nők nagy része életképtelen. Nem képesek magukat eltartani, ahogy egy háztartást önállóan vezetni sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!