Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy ami az elején tetszett a másikba, később semlegessé válik?
Azért válnak természetessé, mert hagyod. Sok ember elrontja ezt. Nem is gondolkoznak azon, hogy mennyire szeretik a párjuk tulajdonságait. Én hetente legalább egyszer mikor van egy kis időm magamra elgondolkozom azon, hogy mi mindenért vagyok hálás, mennyire szerencsés vagyok a párommal. Ez nem csak a párkapcsolatokra igaz hanem az élet minden területén. Fontos időt szánni arra, hogy elgondolkozz azon milyen dolgok vannak az életedben amiért hálás lehetsz.
Illetve ahhoz, hogy megmaradjon a rajongás dolgozni kell a kapcsolaton is, hogy ne laposodjon el. Ha csak elvagytok egymás mellett, de nem igazán fektettek energiát a kapcsolatba akkor magától nem fog működni hosszú távon.
Szerintem az még nem baj, ha valaki nem “rajong” a párjáért, de mindenek elõtt szereti.
Aki semlegesen bánik a párjával, azt elõbb-utóbb megérzi õ is és a legtöbb ember nem fog benne maradni egy ilyen langyos vagy rideg kapcsolatban, ha semmit sem változtattok.
Egyrészt azért van ez, mert az elején valójában nem a másikban tetszenek meg dolgok, hanem, mivel még nem ismered jól, belevetíted a másikba a te saját ideális partnerképed tulajdonságait. Később megismered, és az idealizált tulajdonságokat felváltják az emberi tulajdonságok, és a rajongás elmúlik.
Másrészt pedig a megszokás miatt, az ember egy idő után hajlamos adottnak venni azt, ami egy ideje megadatik neki.
Mindkettőt el lehet kerülni, szerencsére, csak oda kell figyelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!