Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van az, hogy ami az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy ami az elején tetszett a másikba, később semlegessé válik?

Figyelt kérdés
Mindig ettől félek, hogy ismerkedésnél nagyon sok minden megtetszik a másikba de ahogy telik az idő ezek a rajongások elmúlnak.
2019. febr. 28. 12:41
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Ettől felesleges előre félni, lehet, hogy így alakul, lehet, hogy nem. Partner- és kapcsolatfüggő.
2019. febr. 28. 13:13
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Azért válnak természetessé, mert hagyod. Sok ember elrontja ezt. Nem is gondolkoznak azon, hogy mennyire szeretik a párjuk tulajdonságait. Én hetente legalább egyszer mikor van egy kis időm magamra elgondolkozom azon, hogy mi mindenért vagyok hálás, mennyire szerencsés vagyok a párommal. Ez nem csak a párkapcsolatokra igaz hanem az élet minden területén. Fontos időt szánni arra, hogy elgondolkozz azon milyen dolgok vannak az életedben amiért hálás lehetsz.

Illetve ahhoz, hogy megmaradjon a rajongás dolgozni kell a kapcsolaton is, hogy ne laposodjon el. Ha csak elvagytok egymás mellett, de nem igazán fektettek energiát a kapcsolatba akkor magától nem fog működni hosszú távon.

2019. febr. 28. 13:14
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Megszokassa valik, termeszetesnek veszed, hogy van. Aztan, ha megszunik, elkezd hianyozni. Ha megint megvan, kezdodik elorol. Ez sok dologgal igy van.
2019. febr. 28. 15:37
 4/8 anonim ***** válasza:
0%

Szerintem az még nem baj, ha valaki nem “rajong” a párjáért, de mindenek elõtt szereti.

Aki semlegesen bánik a párjával, azt elõbb-utóbb megérzi õ is és a legtöbb ember nem fog benne maradni egy ilyen langyos vagy rideg kapcsolatban, ha semmit sem változtattok.

2019. febr. 28. 16:39
 5/8 anonim ***** válasza:
61%

Egyrészt azért van ez, mert az elején valójában nem a másikban tetszenek meg dolgok, hanem, mivel még nem ismered jól, belevetíted a másikba a te saját ideális partnerképed tulajdonságait. Később megismered, és az idealizált tulajdonságokat felváltják az emberi tulajdonságok, és a rajongás elmúlik.

Másrészt pedig a megszokás miatt, az ember egy idő után hajlamos adottnak venni azt, ami egy ideje megadatik neki.

Mindkettőt el lehet kerülni, szerencsére, csak oda kell figyelni.

2019. febr. 28. 17:10
 6/8 anonim ***** válasza:
0%
5-ös válasza a telitalálat!
2019. febr. 28. 17:12
 7/8 anonim ***** válasza:
#5 Nem belevetített tulajdonságokról van szó itt, hanem az adott partner reális, létezõ tulajdonságairól, ami megtetszett benne.
2019. febr. 28. 17:27
 8/8 A kérdező kommentje:
Hálás vagyok a válaszokért! Egyszerűen nem értettem miért lehet, de nagyon jól elmagyaráztátok, minden válasznak van igazsága. Figyelni fogok ezekre köszönöm! 👍
2019. febr. 28. 22:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!