Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Milyen üzenetet tudok írni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen üzenetet tudok írni csajoknak?

Figyelt kérdés

Az a problémám, hogy van néhány társkereső oldal, és tetszik-elnek, bejövök a csajoknak is elsőre valamennyire. Amikor üzenek nekik, akkor látom, hogy elolvasták, de annyit nem válaszolnak hogy legalább: Nem érdekelsz.

Ezt az üzenet szoktam írni:

Szia...xy!

Nagyon szép vagy. Szívesen megismerkednék veled, kedves-aranyos lánynak tűnsz nagyon. Lenne kedved ismerkedni?

Szerintetek ezzel van a gond? Vagy mi a hiba benne?

Ha kérhetem csajok, adnátok jó tanácsokat, hogy milyen az az üzenet ami után választ kapok legalább ?!

26/f

2019. febr. 27. 13:49
 1/10 anonim ***** válasza:
77%
Ugye ez csak egy paródia?
2019. febr. 27. 13:54
 2/10 anonim ***** válasza:
85%
Ez sablon üzenetnek tűnik,amit mindenkinek ugyan így elküldesz.Én ezeket emiatt sose szerettem.Elég a Szia, ez meg ez vagyok.Milyen a napod,hogy vagy? Legalábbis Nekem ez jobban bejön.Vagy ha látsz valami olyat a képén,amiről eszedbe jut valami,és azzal még kiegészìted.Persze ha nem azt látod,hogy de szép vagy stb..Vagy valami vicces.
2019. febr. 27. 13:55
 3/10 anonim ***** válasza:
69%
Én egy ilyen üzenet láttán én azt gondolnám, hogy na, ez is egy teljesen fantáziátlan ember, aki el se olvasta a bemutatkozásom és tuti, hogy rajtam kívül még 500 másik nőnek elküldte ezt a sablon szart, innentől kezdve kösz, de nem vagyok rá kívűncsi. Olvasd el a lányok profilját és írj személyre szabott üzenetet, reagálva valamire, amit kiírt, egyből több sikered lesz.
2019. febr. 27. 13:55
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

A nagyon szép, kedves, aranyos reszt hagyd ki. Sablonos és nem is túl pozitiv. A kedves, aranyosrol egy kis butuska, nem sok vizet zavaró lány ugrik be.

Nyilván azért írsz, mert tetszik, szóval ez nyugodtan ugorhato.

Inkább valami olyasmit írj, hogy lenne-e kedve ismerkedni egy..., és itt írj magadról 1-2 mondatot, de ne altalanpssagokat, ami egyben téma indító is lehet.

Nincs annál lehangolobb, mint hogy:

- ismerkedunk?

- igen

- írj magadrol

- mit?

És kerüld az allasinterju jellegu faggatast is.

N

2019. febr. 27. 14:05
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
És nem mindegy kinek irsz. Egy tobbdiplomas nő nem biztos, hogy értékeli azt, amit a kasszas erzsi.
2019. febr. 27. 14:08
 6/10 anonim ***** válasza:
4%
Nagyon cinkes vagy! Komolyan gondoltad hogy itt kérsz tanácsot hogy mit írj a nőknek?😂
2019. febr. 27. 14:24
 7/10 anonim ***** válasza:
79%
Még mindig 100x jobb,mint itt sírni,hogy nem kell senkinek.Kiröhögni emiatt sokkal szégyenletesebb.
2019. febr. 27. 14:25
 8/10 anonim ***** válasza:

Írd azt,hogy. Szia,nagyon uncsi már,hogy mindig a férfi teper,próbálj meg felszedni,de vigyázz nem adom könnyen magam.

Nálam sokszor bevállt,kihívás elfogadva válasszal vagy csak beszélgettünk utána egy józ mert nem keresek barátnt csak beszélgetni járok társkeresőre :D

2019. febr. 27. 14:41
 9/10 anonim ***** válasza:
Mindegy mit írsz az itt válaszoló macskás nőknek. 1 kép a 13 millós autóddal. 1 kép a 3 millós konyhabútoroddal. egy kép a milliós nyaralásodról. Nekik akkor sem fogsz kelleni. Másoknak viszont igen.
2019. febr. 27. 19:57
 10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget mindenkinek, aki segített és értelmes választ adott, írt nekem.
2019. febr. 27. 23:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!