Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mindig az aktualis szerelem tunik a legerosebbnek?
ugy ertem, hogy amikor szerelmes vagy valakibe az az erzesed, hogy soha senkit nem fogsz ugy szeretni es, hogy sosem mulik el..
szoval most vagyok masadikszor szerelmes eletemben..az elso szerelem nagyon eros erzes volt es nagyon nehezen tettem tul magam rajta/felejtettem el amikor vege lett.
sajnos ezt a szerelmet is el kell felejtenem, de ugy erzem ez most az elsonel sokkal eroteljesebb..es, hogy tobbe biztos nem fogok igy erezni..habar mar ugye az elso utan is ezt ereztem
Lehet hogy csak eletunk vegen tudjuk meg hogy ki volt eletunk szerelme vagy erezhetjuk ezt kozben is?
Hát akivel elmúlt, szakítás lett a vége, arra nem mondhatod, hogy életed szerelme, szerintem az ilyen butaság.
Amúgy én nem állítanám föltétlenül, hogy mindenkinek van “élete szerelme”. Szerintem ez nagy szó és nem olyan, amivel csak úgy dobálozunk, ritka az õszinte, igazi szerelem, amikor valaki olyasvalakivel él, akihez nem fūzi érdek kapcsolat.
Nincs olyan, hogy csak úgy rámutatsz valakire, hogy õ az életed szerelme, hogy neked is legyen. Az ilyesmit csak érzi az ember, tartósan az élete folyamán, vagy nem. Nem mindenki érzi, nincs mindenkinek része benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!