Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit érezhetnek a nők, amiért egyes válaszolók itt folyton ostorozzák őket, hogy ilyenek meg olyanok?
Konkrétan:
- aranyásónak
- önzőnek
- prostinak
- hazugnak
- beképzeltnek
- flegmának
meg még sok egyébnek nevezik őket elég sokan.
Mit gondolhatnak erről a csajok?
Nem rossz érzés ez nekik?
Vagy netán tisztában vannak vele, hogy ez sok esetben így van?
Mivel tisztában vagyok azzal, hogy én nem ilyen vagyok,nem veszem magamra. Talán az zavar egyedül, hogy nagyon általánosítanak. De nem csak ebben a témában, sok másban is.
Nehéz azoknak akiknek nincs párjuk és igénylik, de azt nem tudom sajnálni, ha csak másokat hibáztat. Ráadásul esze ágában sincs magába nézni és beismerni,hogy talán ő is hibázott.
Viszont azt is megtudom érteni, hogy miért mondják nagyon ezeket a szavakat. Sok esetben ez is igaz egyes nőkre.( inkább nőnemű egyedekre)
Na, most meg már csúnyák és öregek is vagyunk.
A kövér volt már?
E mellé még a macskáinkkal lakunk, mert senki sem szeret minket. Brühüh. :(
Viccet félretéve, egy ideig nagyon felhúztak engem ezek a kommentek. Aztán belegondoltam, hogy tulajdonképpen miért is? Miután rájöttem, hogy az illető csak a saját elkeseredettségét akarja másokon levezetni, e mellett egyáltalán nem képes a saját hibáit felismerni, azóta szánalmon kívül semmit nem érzek, mikor ilyeneket olvasok.
Írnak egy rakás hülyeséget, és azt hiszik, most jól megmondták.
Mivel ezek nem írnak le engem, nem húz fel, nem okoz lelki törést.
Ha ismeretség alapján direkt nekem címeznek hibákat, azt átgondolom, de az üres általánosítást nem veszem fel.
Ezek milyen topikban vannak?
Legalábbis nekem nem tűnt fel...
Kis fikák meg mindenhol vannak, de azok ugyan úgy privátban k... anyáznak férfiaknak is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!