Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tetszenek az ilyen lányok?
egy másik kérdés válaszában volt... de tökéletesen leírja azt a lányt akiről a kérdés szól.
"A szempillaspirálom:
Nekem nagyon bevállt...legjobb szerintem,2-3 kenés és a szemöldökömig ér..!!
(Fekete)
Aztán még áthuzom lentebb szemhéjtussal,hogy nagyon ne kenődjön el...
Aztán nekem barna a szemem,szoktam barna szemhéjpudert használni,de csak az első "dombig.."
Ez elég tartós.
(Ott vannak az árak is , hogy könyebb legyen :))
------
A hajam..:
Nah,hasonlóak a vonásaim mint Rubinak,ezért a hajam is róla szoktam mintázni..szokott ilyen lenni..:
Ezt kivasalom először(neked értelem szerűen nem kell,ha egyenes a hajad) , utána a hajsűtővassal a végét begöndörítem...
Második..:
Ilyenkor kimosom és úgy hagyom,te berakhatod...
Harmadik..:
Szerintem ez áll nekem a legjobban,szeretem a hajam megcsinálni,hogy olyan "vadas" fejem legyen:p
Kivasalom, a hosszabb frufrum feltupírozom és felrakom egyszerüen a kezemmel...
Röviden ennyi,de persze próbálok ki sok dolgot a hajammal..egy csatt vagy valami igazán feldobhatja...
------
Egy sima napi öltözékem..:
Első :
Ilyen gatyóó..esetleg valami párducmintás vagy valami..
(Ezekhez persze nem muszály a latex..)
Második:
Vagy..: :)
Most ilyet vettem,rózsaszínben..
------
Kiegészítők..:
[link] "
Mit gondoltok róluk, fiúk, mennyire hosszútávra terveznétek velük?? kort is légyszi!! (:
Egyszerűbb lett volna saját magáról betenni egy fotót, mint hasonlítani magát profi modellfotókkal. Valószínűleg komoly önértékelési problémái vannak egyrészt, másrészt nagy a valószínűsége, hogy nem vagy szép, ezért akar görcsösen hasonlítani a szép fotómodellekre.
Így puzzle-ból meg nem tudnám mondani valójában hogy néz ki, ergo érdemi választ nem tudnék adni. A belinkelt fotómodellek jó része szép, dögös, csinos. (Az öltözékekre nem térnék ki külön).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!