Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Visszament a volt barátjához, de tudom, hogy szeret! Miattam szakítottak és jó volt vele! Ma találkozunk, hogy megbeszéljük a dolgokat! Tanácsot szeretnék kérni! Mit tegyek?
Ne tőlünk várd a megoldást! Nem kell túllihegned ezt a találkozást. Szerintem a lány azzal, hogy lefeküdt a volt barátjával, annak ellenére, hogy Téged szeret, már döntött.
Ma újra meghallgathatod ezt a döntést és szomorú módon magadat fogod okolni és persze az exét a történtekért. Ha kinyitnád a szemed és egy kicsit kívülről szemlélnéd a kapcsolatot, akkor észrevennéd, hogy a lány, akit szeretsz egy felelőtlen ember. Bele sem gondolt, hogy Neked milyen fájdalmat okoz majd az, hogy lefekszik a volt pasijával csak azért, mert ő arra kérte. Szerelmes lehet ez a lány Beléd? Nem hiszem. Te képes lennél megcsalni őt, így, hogy szerelmes vagy belé. NEM!
Csak játszik veled és valószínű, hogy a másik fiút szereti. Azért feküdt le vele, mert őt szereti és félt, hogy elveszíti. Nem egyszerűek ezek a fiatal lányok.
Azt javasolom, hogy légy férfi és állj a talpadra! Ne teperj egy olyan lány után, aki megcsalt, mert ha ezt a békát most lenyeled és látja, hogy ezt meg lehet Veled csinálni következmények nélkül, akkor később is megteszi majd ezt.
Én nem bátorítalak arra, hogy újrakezd vele.
30/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!