Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Visszament a volt barátjához, de tudom, hogy szeret! Miattam szakítottak és jó volt vele! Ma találkozunk, hogy megbeszéljük a dolgokat! Tanácsot szeretnék kérni! Mit tegyek?
Figyelt kérdés
2010. júl. 2. 01:23
11/22 A kérdező kommentje:
Azt hozzá kell tennem, hogy neki ő volt az első és ezért is szereti még és nem vesz észre sokmindent mennyire is bunkó a srác! Értem, ha vki szeret igazán vkit pl elméletileg az a srác, akkor nem mond ilyet hogy vagy lefeküdsz most velem vagy ez így nem működik! És lefeküdt vele és mondta hogy rossz volt, mert rám gondolt! De akkor is ez bunkóság. Ilyet senki nem mond egy nőnek főleg, ha szereti! Mert én igazán szerettem és én ki tudtam volna várni, hogy lefeküdjek vele bizonyos időn belül! Nem pedig így!
2010. júl. 2. 01:55
12/22 anonim válasza:
Gondolom, az esze a tiéd, a szíve az övé.
13/22 A kérdező kommentje:
Lehet, de ő nem egy olyan tipus, hogy játszadozik a szavakkal! Mert ő mikor szerdán elment akkor is mondta, hogy szeret és ez szívből jött, mert jó emberismerő vagyok és látom, ha vki hazudik vagy tettet vmit!
2010. júl. 2. 01:57
14/22 anonim válasza:
Mégsem valami biztató, hogy nem tud dönteni.
15/22 A kérdező kommentje:
Sajonos nem az! De holnap találkozunk! Kérnék jó tanácsokat mit tegyek mit mondjak! Hátha ti jobbat tudtok mint én :S
2010. júl. 2. 02:06
16/22 anonim válasza:
Ilyesmire nem lehet rábeszélni az embert. Ezt egyedül és tiszta fejjel kellene eldönteni.
17/22 A kérdező kommentje:
Ezt tudom én is! Volt ez a pár nap, átgondoltuk a dolgokat. Higgadtan leülünk megbeszélni mindent, de akkor sem tudom, mivel tudom a magam javára billenteni a mérleget! Ezért is kérek tanácsot!
2010. júl. 2. 02:10
18/22 anonim válasza:
ÁtgondolTUK? Egyfelől rángatja az exe, másfelől te.
19/22 A kérdező kommentje:
igazad van, de én nem fogom hagyni, hogy elveszítsem őt. az exe is mindig kereste ... én miért legyek különb?
2010. júl. 2. 02:16
20/22 A kérdező kommentje:
most elmegyek aludni, ha tudok, de csak a gondolatok gyötörnek. légyszi írj vmi hosszú és jó dolgot ezügyben! holnap reggel leszek! sziasztok!
2010. júl. 2. 02:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!