Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mitől számítok figyelmesnek a partneremre az ágyban?
Finoman fogalmazva akkor, ha jól meg tudod dugni.
Lehetsz figyelmes úgy is, hogy végigügyetlenkeded az egészet, mert nem tudsz egy női testtel bánni, de attól még ugyanúgy szarnak fog találni az ágyban.
Tehát nem a figyelmesség a lényeg, hanem a minőség.
Teljesen feleslegesek ezek a tanácsok amiket adtok, mert a kérdező AMATŐR, nem fogja tudni hasznát venni.
Értem én, hogy jót akartok, de csak még nagyobb problémát okoztok neki, hiszen olyan dolgokat mondtok neki, amit egy olyan embert tud csak megfogadni, aki legalább alapszinten ért a női testhez.
A Kérdezőnek TANULNIA kellene. Tehát keresni egy olyan nőt, aki elnézi, hogy egy ügyetlen vagy, és beavat a szexbe, megmutatja pontosan mit hogy kell, és nem vár cserébe SEMMIT, (figyelmességet sem!).
Ha megfogadod a tanácsokat, akkor nem figyelmes leszel, hanem ügyetlen. Ha te például figyelmességből nyalod a csajt, mert azt akarja, de NEM TUDSZ JÓL NYALNI, akkor még ugyanúgy szarnak fog minősíteni.
Vágod?
Tehát ahhoz, hogy figyelmes legyél, tudni kéne dugni. Ezért mondtam, hogy meg kell dugni jól a csajt, és azzal ezt a szerepet nagyrészt rendesen ki is töltöd.
A másik meg az - amit a sok "okos" nem vesz figyelembe - hogy megszámlálhatatlanul sok önző pasi él párkapcsolatban a barátnőjével, aki kicsit sem figyelmes. Mégis a csajnak esze ágában sincs továbblépni, míg a "figyelmes pasik" rendszerint itt koptatják hónapokig a billentyűzetet, mert a prostizáson kívül NINCS lehetősége szexre, mert senkinek sem kell.
Tehát:
1. Keress egy nőt, aki megtanít kefélni.
2. Gyakorolgass más lányokon
3. Legyél egy figyelmes szerető.
Attól számítasz figyelmesnek, ha elélvez a partnered is legalább annyiszor, mint te. :D
32/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!