Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Talán mert szimpatikusnak tart és így a kib szott interneten keresztül olyan érzést ad egy kép/képek látványa mintha ott lennél mellette.
Én személy szerint ezért kérek képet egy lánytól, de általában úgy szoktam lereagálni az egészet, hogy "cserélünk képet?"
Akkor ő is kap rólam...
Akármilyen válaszhoz írom oda a koromat, jönnek a privátok, és az első üzenet mindig kb az, hogy "Küldesz képet?"
Mi a francnak küldenék képet magamról egy ismeretlennek? Mondjuk vannak vicces esetek, egyszer válaszként elküldtem egy régebbi képet Emma Watson-ról az pedig elhitte. XD
Kell új háttérkép, mert a Windowsos világítótorony elég unalmas már...
Küldesz újat? (fekvő kép legyen, mert a monitoromon az mutat jobban)
Hogy elképzelhessék, ahogy szexelnek az illetővel, aztán kiverhessék rá.
Mégis miért kérnének?
Attól függ, milyen képet. Ha egy sima képet küldesz, ahol mondjuk városnézés közben télen nagykabátban mosolyogsz, arra nehéz ráfogni, hogy arra verik, ha egy ilyennel is megelégszik, akkor tényleg csak az lehet mögötte, hogy tudni szeretnék, kivel beszélgetnek, valószerűbb, talán kicsit személyesebb a társalgás.
Ha fürdőruhás/fehérneműs képet kérnek, akkor az valószínűleg tényleg önkielégítős célokat szolgál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!