Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak engem zavar, ha egy csaj "csá"-val köszön?
Akárhol vagyok (akár élőben, akár neten járok), baromira tud irritálni ha egy csaj úgy köszön rám vagy köszön el hogy csá
ez szerintem baromira nem nőies
ráadásul egyre kevésbé állom meg hogy kínomban ne szóljak rá emiatt a (gyakran vadidegen) csajra
ti ezzel hogy vagytok?
16/f
nehogymár a pasik azt is meg akarják nekünk mondani, hogy hogyan köszönjünk... én szoktam csá-val meg cső-vel is. akit zavar, az meg merje a szemembe mondani.
na csőőőő :D:D:D
15/L
Engem is baromira zavar, ha eg csaj így köszön!! pff, egyáltalán nem nőies, tényleg. Szia az sokkal jobb, vagy hasonlók.Én a haveroknak szoktam úgs köszönni, hogy. csá, csáó, stb....
XD Most eszembe jutott: mi lenne, ha egy lány barátom rámköszönne:
-Csá!
Én meg bevágnám neki, csakhogy vegye a lapot:
-csákány nigg.er!... szerintem egy idejig szóhoz sem jutna, aztn persze elmondanám neki hogy miért is volt mindez
mostantól direkt csak így fogok köszönni :D amúgy se vagyok túl nőies :D
15/L
nem Erika vagyok :D
ha ennyire nem zavar, hogy mit csinálnak mások, akkor miért tetted fel ezt a kérdést? xd
15/L
félreértés... az NEKED szólt, hogy csinálj amit akarsz :P
de b@szki ha valaki már veszi a fáradtságot, hogy köszön, normális módon tegye, mert lekezelőnek tartom... komolyan mondom, eddig a legtöbbször rib.ancok köszöntek így nekem akiknek nem tetszett a fejem (mert nem vagyok olyan kigyúrt nyálb*zi, mint amilyen a rib.ancoknak kell)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!