Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak engem zavar, ha egy csaj "csá"-val köszön?
Figyelt kérdés
Akárhol vagyok (akár élőben, akár neten járok), baromira tud irritálni ha egy csaj úgy köszön rám vagy köszön el hogy csá
ez szerintem baromira nem nőies
ráadásul egyre kevésbé állom meg hogy kínomban ne szóljak rá emiatt a (gyakran vadidegen) csajra
ti ezzel hogy vagytok?
16/f
2010. júl. 1. 18:28
21/23 anonim válasza:
ez most nem jött be, nem vagyok rib@nc :P én nem tartom lekezelőnek, engem pl. nem érdekel, ha bárki is így köszön nekem. az sokkal nagyobb bunkóság lenne, ha nem is köszönnék.
15/L
22/23 anonim válasza:
Rohadt idegesítő.Főleg ha itt cs lesz belőle. A cs egy játék nevének rövidítése, a cézium vegyjele, sőt az ábécé 5. betűje. Mindegy, hogy mi, csak nem köszönés.
LoL:D Ha a barátnőm így köszönne pillt kérnék, hogy beleverhessem a fejem a falba..:D
Üdv: Ptr 14/F
23/23 anonim válasza:
Én max. a 2 bátyámnak köszönök így. Szűkebb baráti körben is azt mondom, hogy "Csáó".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!