Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nekem van ízlésficamom, vagy a közepes fiúkért és lányokért van oda mindenki?
Van egy srác, vékony, ráadásul mulya, szőke a haja, amit utálok, de ettől függetlenül is egy közepes fickó.
Lányok beleülnek az ölébe, csókot kezdeményeznek bulikon, elhívogatják, facen burkoltan felajánlkoznak stb..
Csajoknál ugyan ez, van pl. egy fura fejű lány, olyan mint a jégkorszakból a lajhárnak, lapos a feneke, a hangja borzasztó. Minden fiú oda meg vissza van érte, és nyomulnak nála.
Jó, most mondjátok, hogy keserű a szőlő, irigykedek, meg a szokásos gyakoris oltások, de nem! Ha szép lány, akkor elismerném, hogy igen, ez jó csaj, megértem, hogy mindenki oda van érte!
Van egy srác, magas, izmos, évek óta nincs csaja, le se szarják. Van egy másik lány, szemüveg, hosszú barna haj, hihetetlen gyönyörű arc, modell alkat, egyedül eszik minden nap, szintén le sem szarja senki, pár éve volt egy nagyon csufi, dagi, kopasz pasija, azóta semmi.
Csak szerintem van fura ízlése mindenkinek, vagy komolyan nekem van ennyire ízlésficamom?

Az én környezetemben is van 1-2 ilyen anomália (szép, de nem kell senkinek, nem szép, de sok mindenkinek kell) ettől függetlenül többségében a szép emberek kellenek a többségnek, és nem a közepesek, csúnyák.
Ilyenkor meg kell vizsgálni az emberek személyiségét. A szép lány mennyire barátságos, kedves, spontán, milyen a kommunikációja, hogy csak egy kopasz dagi srác viselte el eddig. A közepes, lapos fenekű lány meg lehet cserfes, pasifaló, jó az ágyban, enged bizonyos dolgokat, és ennek híre ment.

Ez érdekes, mert én is sok ilyet tapasztalok.
A csupa izom, okos srácnak még nem volt barátnője a nála sokkal átlagosabb férfiak meg boldog párkapcsolatban élnek.
Sokszor a szép emberek saját maguknál is sokkal szebbet akarnak szerintem..
Én átlagon icipicit felüli lány vagyok és ha jobban belegondolok mindig átlagos férfiak érdekeltek komolyabban.

Amig azt hiszed hogy CSAK a kulsosegek szamitanak, tovabbra sem fogod erteni a vilagot es csak hapogsz...
Egyebkent miez, tini kategoria? Ha nem tartod magad annak, megsugom ezen a szinten, hogy ki hogy nez ki es az alapjan itelkezni tipikus tinis dolog, ugyhogy gyorsan nodd ki... ha azt akarod hogy komolyan vegyenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!