Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit szólnátok ilyen kijelentéshez a párotoktól, mikor épp babát vártok?
A párom teljesen elzárkózik az apás szüléstől, de én még sose szültem, szeretném ha ott lenne. Mondtam neki, hogy csak a fejemnél legyen, nem kéne látnia semmit, csak nekem jól esne ha ott lenne. Én alapból eléggé félek a korházi légkörtől és ezt ő is tudja. És ma mondta, hogy félne, hogy utána már nem menne úgy a szex. Dühömben megmondtam neki, hogy megcsinálni meg nem félt a gyereket?
Erre az volt a válasz: a természetbe is a hím megcsinálja, de az anya egyedül szüli meg,
Utána bocsánatot kért, de ez nagyon rosszul esett.
Szerintem nagyon nem jó embernek fogsz szülni. Persze, tök oké ha valaki nem bírja az ilyet de ezt máshogy is lehet közölni. Ebben a részében a dolognak te is lehetnél megértőbb. De annak aki valóban szereti a párját és a gyermekét szerintem ez a hozzáállás nonszensz.
Ha a szülésnél, ahol nem kell jó formán semmit sem csinálni nem akar semmit sem segíteni, akkor szerinted a gyereknevelésben fog bármit is? Tök egyedül fogsz mindent csinálni a gyerek körül. Ő meg jó "hím" módjára tesz majd a fejedre.
Alapból nem akarok gyereket, de ha szülnék, olyan pasit választanék, aki nem csak egy elélvezésig férfi.
Konzervatív? Biztos is, szex közben is tuti irul-pirul.
Viccesek vagytok, ahogy lenulláztok egy férfit csak azért, mert nem akart bent lenni a szülésnél. A kérdező erősködött vele, pont annyira bunkó volt ("Dühömben megmondtam neki, hogy megcsinálni meg nem félt a gyereket?"), mint amennyire utána a párja ("a természetbe is a hím megcsinálja, de az anya egyedül szüli meg") - úgyhogy szerintem ez X.
Kérdező, nem értem a felháborodásod és a cirkuszt. Nem akar ott lenni, mert úgy érzi, hogy neki ez sok lenne - miért nem lehet ezt elfogadni? Tényleg vele van a gond? Vagy jobb lenne, ha az egész szülés traumatizálná? Mert nem mindenki fogadja olyan jól az egészet.
Ajánlott irodalom:
Vicces egy világban élünk és kívánom, hogy ennél nagyobb problémátok ne legyen az életben!
Minek nyaggattad? Igazából kiprovokáltad tőle ezt a reakciót, utána meg bocsánatot is kért. Hagyd meg neki ezt a döntést, és ne nyaggasd a témával mostantól, majd ha mégis ott akar lenni, legyen az az ő döntése, és ne azért legyen bent, mert te kihisztizted.
Amúgy ha így parázol a kórházi légkörtől, mi lett volna, ha abban az időben szülsz gyereket, amikor bent sem lehetett az apa? Örülj, hogy most már van ilyen lehetőség, de ne kényszerítsd rá a párodra.
Te bocsánatot kértél tőle ezért a megjegyzésedért?
"Dühömben megmondtam neki, hogy megcsinálni meg nem félt a gyereket?"
"Dühömben megmondtam neki, hogy megcsinálni meg nem félt a gyereket?"
-- Te meg nem féltél megcsináltatni?
Szörnyű egy feleség lehetsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!