Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom nem hívott el az apja szülinapjára, nem is akart? (Többi lent)
Sziasztok
Ma van a szülinapja a párom apjának. Nem hívott el.. Anya bogarat ültetett a fülem mögé, hogy téged miért nem hívtak el? Hát megkérdeztem.. azt mondta, hogy évente egyszer látja a családját ezért.. de előtte ecsetelte, hogy az unokatesója is viszi a barátnőjét stb.. mondtam neki, hogy ez rosszul esik, erre hogy csinálom a fesztivált..
Nagyon úgy érzem, hogy nem akarja hogy menjek, mert az apjával jóba vagyok.
Plusz béreltek valami kocsmát és ott fogják tartani, mennek az apja barátai is...
A pároddal való beszélgetésed után és hogy rajtad kívül mások is ott lesznek - világos, hogy Téged nem akar ott látni.
Mi van amögött, hogy "... az apjával jóban vagyok. "? Manapság a "jóban vagyok" mást jelent, mint 50 évvel ezelőtt...
Sokszor szoktunk atjarni, beszelgetni. Sokszor erdeklodik felolem, amiket szokott mondani
Most nagyon beragtam ra, nagyon rosszul esik, es tenyleg ugy erzem hogy nem reagalom tul
Mert tenyleg csaladi lenne oke.. de igy h mas is megy
Mi az, hogy a "párod"?
2 napja a kanod, vagy 5 éve a férjed?
Anyád meg utálja, ez egyértelmű.
Meg nem értem miért utálná, mikor megkérdezte csak
Eddig senkit se bírt ennyire, mint őt, kifejezetten szereti
Amúgy csak az apja családja lesz ott, meg a nevelő anyja. Testvére, neki a gyerekei, meg neki a barátnője
Meg pár haverja, akikkel szoktak dartsozni, de nekik már bemutatott volna, csak sose jött össze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!