Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
80-20-as szabály és Tinder. Igaz lenne?
Nyilván sarkítás ez a szabály, nyilván van sok kivétel. Viszont több női ismerősöm is arról panaszkodik, hogy randiznak pasikkal Tinderről, aztán az esetek többségében (!) kiderül, hogy bizony a férfi kapcsolatban van, esetleg házas. Ilyenkor mindig ingatom a fejemet, hogy mik vannak, legbelül viszont arra gondolok: én aztán totálisan egyedül vagyok, mégsem jön össze semmi Tinderen (na meg máshol sem)
A női ismerőseim persze nem akarnak elkötelezett pasikkal lenni, ezért is mondják el. Viszont ugye nem rögtön jönnek rá, sokazor a “kapcsolat” közben. Azt sincs okunk feltételezni, hogy mindenki rájön, vagy mindenkit zavar...
Nyilván ezek a közvetlen környezetem dolgai, meg személyes tapasztalatok. Viszont photofeeler szerint ~5/10-es srácként SENKI nem húz jobbra (Tinderre vonatkoztatva; máshol nem válaszolnak), de még a csúnyább, kövérebb lányok sem. Senki. És nem, nekem vékony/átlagos a testalkatom, nem kövér.
Férfiak, ti mit tapasztaltok?
" photofeeler szerint "
Hülyeség. A legtöbben csak nyomkodnak összevissza. Én is ezt tettem, mikor egyszer felnéztem. Mindenkinek maxot nyomtam, ha bűnronda volt, akkor is.
Igen, valakit van egy no sem akar, vagy mindegyik....
Minden no ugyanazokat a tulajdonsagokat keresi, emiatt ennyire binaris a parkapcsolati piac...
Élőben soha semmilyen gondom nem volt, akit kinéztem, abból lett kapcsolat. Viszont, mikor időhiány miatt a tindert kipróbáltam kB 5 napig, amiből a 2. naptól válogatás nélkül mindenkit a napi limitet kimerítve jobbra húztam. Lett 3 meccs, egy se válaszolt egy betűt se. Röhögve töröltem magam a francba. :D
32/f
Igaz, több ismerősöm is hasonlókról mesél és egy csomó női ismerősöm panaszkodik, hogy már foglalt pasikkal randizgatnak.
Kicsit kapcsolódik az én kérdésemhez is:
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarsk..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!