Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiuk, melyik alak tetszik jobban? Lanyok, ti melyiket fogadnatok el magatokon?
Egyik sem szeretnék lenni. Nincs ekkora popsim és nem is szerenék, a derekam viszont vékony. Tényleg nem valami jó ez az óriáspopsi-darázsderék kombó.
40n
Tök jó lehet a darázsderék, de a 2. csaj már eszméletlen aránytalan nekem, hiába van tele ezekkel az insta.. Kissé groteszk ahányszor meglátom a vékony derék/felsőtest kombót vastag comb és nagy segggel.. Minden. egyes. alkalommal. mint egy elcseszett photshopolt kép az összes.
Popsit lehet elég szépen formázni, de azt a milliók által bekövetett fitness edzők is leírták nem egyszer már a fenékformálásról, hogy sok múlik a genetikán is.
Tehát ezek e "bubble" seggek (azt hiszem így hívják instán :D), nem mindenkinek érhetőek el, csak ha alapból van miből dolgozni, ha értitek.
De szerintem nem is baj, mert aki alapból vékony, azon röhejes a NAGY-kerek segg.
Én egyik sem akarok lenni...
N27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!